• 7ats.

    Alijosius. Kada sodinti alijosiu? kaip priziuret?

    nusiskynem sakele alijosiaus, pamerkem i vandeni, jau islindo pora useliu. vyras bande jau pasodint, bet istraukiau is zemiu ir atgal i vandeni pamerkiau, nes pradejo vyst. gal kas esat uzsiauginusios taip alijosiu? kada ji reikia jau sodint i zeme? kokia prieziura jam reikalinga?

    redusisNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Persodint reik rudeni. Bet juk vandenyje pamerktos sakeles iki rudens nelaikysi. Tai galima sodinti tada, kai isleidzia saknis. Siaip alijosius turetu pridykti bet kokioj zemej, nes jis yra itin nelepus.

    Imbiere

  2. 1

    pavasari sodint, kai augantis menulis

    Auksare

  3. 1

    as tai neaiurejau tam tinkamo laiko ir pasodinau ir auga gerai.

    viktorijaz

  4. 1

    jei vandenyje jau isleido kelias saknukes tai pilnai galima sodint i vazona ,mes taip pas mama pasodinom ir labai gerai auga

    lina38

  5. 1

    As is kaimynkes pavogiau viena sakele, pamerkiau savaitele i vandeny, ir pasodinau i paprasta vazona. Db auga labai geriai, net kartais pamirstu ji palaistyt bet auga kaip auges. Jiems ypatingos prieziuros nereikia :)

    SweetCherry

  6. 1

    dauginami liepos-rugpjūčio mėnesiais arba pavasarį, dažniausiai auginiais. Ūgliai supjaustomi 10-12 cm ilgio gabalėliais, 1 parą pavytinami ore, pjūviai pabarstomi sutrinta medžio anglimi, ir pasodinama į smėlį 1 cm gylyje, maždaug 3-5 cm atstumu vienas nuo kito. Kad auginiai nepradėtų pūti, jie nepurškiami, tik retkarčiais palaistomi. Kai išleidžia šaknis, laistomi gausiau. Vėliau jie persodinami į vazonus.

    siaip gausu google informacijos apie tai, galite daugiau pasiieskoti apie prieziura ir pan

    Lukniukas

  7. 0

    Nuo seno alijosiaus nuskinu didesni vaikeli ,pamerkiu i vandeni ,isleidzia sakneles ir pasodinu ,laiko neziuriu ,visiems augalams kol prigyja reikia laikyti virtuves palangeje, jie greiciau prigyja .Neperlaistyti,vanduo is laikomo indelio ,one is krano ,tinka visoms gelytems toks priauginimas.....

    Anonimas