Atsakymai

  1. 4

    vanioj pradejau mauditi astoniu men

    kazenka

  2. 2

    Žinoma - juk rekomenduoja tokiems mažiukams baseiną, kodėl gi ne - vystymuisi gerai, jei ne tik maudote, bet ir siūbuojate ir kt.

    Giedre

  3. 1

    Mes kokiu 10 - 11 men pradejome vonioje maudyti.

    Indruke

  4. 1

    mes tai ilgai vonelej maudysim nes vonios neturim tik dusa

    ervijota

  5. 1

    Na, man kažkaip nesterilu nuo pat gimimo maudyti bendroje vonioje (kažkas taip maudė), nors ir su gultuku. O ir vandens daugiau reikia, dabar visi taupo:)))) Mes dar maudomės vonelėje įstatytoje į vonią, nors mums ir 9 mėn. Visai užtenka vietos pasėdėti. Nors to sėdėjimo mažai yra, reikia stotis, imti viską. Kaip reikėtų išlaikyti didelėje vonioje vieną, neįsivaizduoju. Na nebent kartu su tėveliu ar mamyte praustųsi.

    elegancija

  6. 1

    mes tai iskart maudemes dideleje, tik toki gultuka nusipirkom plastikini vaiku mieste, tai apsiejom be voneles.. :)

    Anonimas

  7. 1

    sunui jau sesi menesiai bet dar maudomes vonelej, bet pora kartu jau maudesi ir didelioje vonioje, oho kiek ispudziu vaikui:)))))))))

    erika1984

  8. 1

    išvis vonelėje nemaudžiau, iškart didelėje vonioje

    pupa34

  9. 1

    As tai metuku, jam labai patinka, nes as ijungiu muzika ir ijungiu lempa vonioj, ir daug zaislu idedu, tai zaidzia, vonia labai didele kaip baseinas maziukui, nes dzakuzi.

    Gabriele

  10. 1

    kadangi musiskis voneleje neguli o sedi arba stovi tai telpame ir maudomes mazoje voneleje.Kartais prileidziame ir didziaja pasidziaugti bet tik del pramogos vaikui :)))

    Rita