Atsakymai

  1. 3

    na manasis man labai padeda su vaikuciais,nereikia nei prasyt,zinau dauguma vyru kurie prie vaiku auginimo nekisa net nagu,jiems atrodo kad vaiku augininmas yra tik moters pareiga.

    sandradan

  2. 2

    as tokia jau esu kad greiciau pati ka nors padarau nei vyro paprasau. Nors negaliu skustis -maniskis kiek gali tiek ir padeda

    ginnta

  3. 2

    maniskis man daug padeda, kartais be prasymu, kartais reikia paprasyti... bet esme, kad rupestingas, gal tikrai mamytes ismokim kita karta praverti burna ir paprasyti, o ne dantis sukandus kazka daryti ir vargintis apsimetant kokia as galinga, o mintyse verkti kad vyras nepadeda...

    Simse

  4. 2

    dazniausiai taip buna kad pirma reikia paprasyti.tikrai negaliu sakyti kad man nepadeda,tikrai padeda ir pats pasilieka leliuka kai noriu po parduotuves pasivaikscioti.bet galetu patys susiprasti,kad nereiktu prasyt ar grasinti.

    aronas

  5. 2

    Papriestarausiu.Visokiu ju yra.Tikiuosi manyskis ilgai dar nepasikeis,padeda man lb.Kartais pavargsta daugiau uz mane.Reikia tik moket paprasyt....

    sandi

  6. 1
  7. 1

    tfiu tfiu mano vyras labai rupestingas, mergaitei 4 metukai prausia ja , rengia, zaidzia, net ir palukucius suirsa, rupinasi lb, duagaiu tokiu vyru, tad ir norim antr leleiuko, kai matau, kad vvyras seimos zmogus :)

    caila

  8. 1

    ne visi vyrai nepadeda

    Andze

  9. 1

    Mano vyras padeda, tiek pat padaro kiek as. Pas mus nera tokios taisykles kaip, vyro darbai ir moters darbai. tai pasenes steriotipas manau :)

    Baraniuka

  10. 1

    ne visi vyrai vienodi. mano vyras kai grizom is ligonines su dukryte tai visa menesi i virtuve nebuvau nuejus tvarkytis ar valgyt gaminti, jis ir indusplove ir valgyt gamino,nakti keldavosi kartu vaika iskeldavo is lovytes kad galeciau pamaitinti, dabar dukrytei 1.7 men ir vistiek labai padeda aisku valgyt nebegamina, bet ir numaudo ir i lauka iseina knygas skaito, padeda kaip tik gali. ir mes zaidziam toki zaidima viena karta per menesi. 1 diena kakuris tik viska daro o kitas daro tai ka nori ir tik guli lovoj, sakykim jis nuo ryto iki vakaro tenkina visus mano norus, kita menesi as tenkinu visus jo norus, labai smagu ir suteikia daug artumo:)

    Anonimas