Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    mes tai anksti turejom jau lego kaladeles, gal nuo 1 metuku...tai ispat pradziu nemokejo ne nuimt viena nuo kitos, o dabar(1 m.5men) tai viena ant kitos sudeda...daugiau as garazus ir namelius statau , o jis griauna:)

    JolitaLembere

  3. 1

    nuo dveju metuku jau bando statyti statinius siokius tokius su pagalba,o iki to,tai kaip rase lukniukas,tai vyksta tik deliojimas ir tiek:)

    Bosiene

  4. 1

    maniskei 1.4m mes turime tokias dideles ''lego'' kaladeles tai ji delioja kazka su jomis, viena ant kitos deda, bet zinoma dar jokiu logisku statiniu tai nepadarom:)

    Lukniukas

  5. 1
  6. 1

    Manyčiau, labai skirtingai, bet ne anksčiau trejų metų....Draugės sūniukas pusės metų jau Fisherio mokomąja puodyne domisi, o kitas metų dar jos nejudina

    labirinta

  7. 0

    Mamytes nemaisykite Lego su Lego Duplo. Pastarasis rekomenduojamas nuo 1.5m, o Lego nuo 10m. Mes Duplo pradejome dometis nuo 1m, dabar esame 2.5m, savarankiskai statome garazus, konstruojame dviracius pliusiniams meskiukams ir juos veziname. Tai pats sauniausias zaislas, skatinantis vaiko vystymasi. Rekomenduoju!!!

    Anonimas

  8. 0

    Savo vaikams pirkom nuo 3 metų, bet mačiau yra ir skirtų nuo 1,5 metukų, ten didesnės detalės, todėl nepavojingos mažesniems vaikučiams, nepraris, jei ir sumanys paragauti :) Aišku, ir statiniai mažesniems nesudėtingi, palyginus su tais, kurie skirti 12-14 metų vaikams.

    VaidaVe