Atsakymai

  1. 2

    mes turejom akvariuma,laikem labai misriu zuvyciu.Kaip suprantu gyvavedes tai kurios dauginasi ar ne? tokias laikem gubijas,bet su ciklidais ilgai nepagyveno vargses :)

    pinakolada

  2. 1

    Turėjom gupijų. Labai mielos žuvytės, greitai veisiasi, nėra lepios. Daug gupiukų atsivedė. Tik prieš patelės gimdymą, ją reikia iš akvariumo įdėti į atskirą stiklainį, nes priešingu atveju tuos mažiukus dičkės žuvys suėda. O paskui gupiją irgi reikia išimt iš stiklainio, nes ji irgi gali mažiukus suėst. O mažiukus dar reikia pora mėnesių stiklainį paaugyt ir tik paskui leist pas dičkius į akvariumą.
    Bandėm augyt ir kitų žuvų, bet šitos geriausiai pasiteisino. Kitos tai išstipo, tai lepios labai buvo, tai plėšrios, tai vėl kas. Šitos geriausia - įleidai į akvariumą ir tiek rūpintis jomis nereik, pašėriai, pakeitei vandenį kai reikia - ir viskas :)

    drugelina

  3. 1

    Turėjom kardonešių, oi kad prisiveisę buvo, ohoho. Deja, kažkurios "kaimynės" nelabai draugiškos buvo, laikas nuo laiko pastebėdavom kad vis dingsta žuvys, kol galiausiai kardonešių neliko nei vieno, nei senųjų, nei jauniklių.

    bum

  4. 1

    na mes turim gupijas, ir kardonešius...bet matyt viska praryja, nes jau senokai kada kox žuveliukas užaugo :D

    Lulu

  5. 0
  6. 0

    turim gupiju,bet gaidelis turbut sueda,nes uzaugo tik 1jauniklis

    ausrab