• 11ats.

    gimdymas Kauno klinikose, ar tikrai Kauno kliniku gimdymo skyrius perpildytas?

    girdejau, kad Kauno klinikose gimdymo skyrius yra pastoviai perpilgytas ir ten viskas eina konvejeriu. Gal katra ten gimdet ir zinot kaip is tikruju yra?

    Vaida28Gimdymo namaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    na taip, nakti ten yra tik viena vadinamoji naujagimiu sesele, ja prisisaukt galima tik kritiniu atveju. akuseriu yra visokiu- yra maloniu, yra vidutinisku, yra ir viena ne kazin kokia. pamacius mano susiuta tarpvieta sako, cia paprastas susiuvimas, praeis. o as jau kelias valandas kenciau skausmus, koks man skirtumas, ar paprastas ar dar koks. taip, klinikose jei nori gimdyt, turi but jau susitarus, arba but stipri.as kadangi nemegstu, kad aplink mane kas penkios minutes sokinetu , tai ir gimdziau klinikose. mano nestumas buvo normalus, buvau nusiteikusi visiskai naturaliai pagimdyt,tai ir gimdziau sau su vyru kartu ir nesitikejau kazin kokio sokkinejimo aplink mane. taciau klinikos turi ta pliusa, kad jeigu kazkas komplikuotusi, visa iranga ir specialistai bus salia. tuo tarpu jei gimdysi kitoj ligoninej, ir bus kazkas ne taip, vistiek ves i klinikas. kaip ir visur, yra visokiu zmoniu ir visokiu nesamoniu. gimdyk ten, kur labiau linksta sirdis.

    ajonda

  2. 1

    as gimdziau 2008 09 27 ir skustis negaliu niekam jokiu pinigu nemokejau,o demesio sulaukiau daug ir prieziura gera,kadangi buvo komplikaciju man po gimdymo operatyviai buvo isgelbeta gyvybe.taip gimdanciu nemazai,bet koks skirtumas kiek ju gimdo ta pacia diena manau,kad svarbi prieziuros kokybe.

    Bosiene

  3. 1

    as pati zadu ten gimdyti, noreciau pakliut pas viena daktare bet kaip bus taip...o del perpildymo kiek kalbejau su gine vis tiek vietos visada atranda, o ypac jei jau gimdymas prasidejes...zadu pries gimdyma dar ten apsilankyti pasikalbeti su daktare kuri man siuloma ir bus matyt ka ji pasakys kaip ten istirko su tais perpildymais

    Anonimas

  4. 1

    sveikute. gimdziau kmuk 2010 spali pabaigoj. Tiesa, klinikose paprastai yra daug norinciu gimdyti, todel atvykus tikrina, ar yra vietos. jei taip, guldo i stebejimo skyriu (akuserijos sk. vadinasi ) ir laukia kol prasides tikroji gimdymo veikla, padaznes saremiai. kuomet tai prasideda ir atsiranda laisva vieta gimdykloje, tuomet perkelia tenai, pagimdai, pabuni tenai dvi valandas, tada vel perkelia i skyriu, kur jus su mazyliu bunate keleta dieneliu. negaliu skustis, tikrai nemokejau niekam simtu litu, ir buvo viskas padaryta kaip priklauso.

    ajonda

  5. 0

    O gal jie pilni nes visi stovi rakum
    😂😂😂😂😂😂😂😂

    Anonimas

  6. 0

    Sveikos, as gimdziau 2019.08.14 kauno klinikose antra. Pirma antroj ligoninei. Zinokit buvau girdejus kad konvejeriu ten gimdo labai bijojau kaip elgsis ir pan. Zinokit begalo likau patenkinta viskuo ir akuserem ir daktarais begalo visi malonus buvo net nesitikejau dekoju visam akuserijos ir gimdymo skyriui jei teks sugrizt grisiu tik i klinikas.

    Anonimas

  7. 0

    Mielos moterys,gerai pagalvokit ar norit jus cia gimdyti,nebent zadat daug pinigeliu moketi :( .Pries kelias dienas patyriau tokiiiii soka,kad nei vienai nelinkeciau :((( .Mano giminaite pagimde kudikeli ant klozeto,o galu gale iskrito ant zemes,nes kiek saukiau ,kad ateitu ja ziureti,tai neprisisaukiau.Pasakymas,kad gimdykloj nera vietos,teks laukti gera valanda :((.Ziauru ,negana,kad kudikelis jau buvo pilve mires tai dar teko visa tai iskesti :(((( Pasibaisejau :(

    Anonimas

  8. 0

    as nesuprantu kaip dabar man reikes daryti. gyvenu siluteje o gimdyti gausiu kauno klinikuose nes man su sirdim darys cp,tai kaip suprantu man dar reikia vaziuoti y kauna tartis kad mane priimtu ar su siuntimu vykti y priemimo skyriu?? nebesusigaudau visiskai

    Anonimas

  9. 0

    Laba.As ten gimdziau 2009 balandy,nusiskundimu neturiu iskarto pagulde i gimdymo palata,o ir prieziura buvo.Tiesa pacioj pabaigoj akuserei davem 50lt.nors jai taip sutapo kad prie manes ji prabuvo 2 pamainas,nes kazka pavadavo.Ten nuvazevau 3h nakties.Kas nepatiko,tai daktaras priemime.

    ausrab

  10. 0

    jo as ir ten gimdziu 2008 12 05 kosmaras ten pilna gimdyviu o personalo mazai labai nepatiko nes nesulauki pagalbos kai tau jos reikia dar ateina ir aprekai kad nieko nemoki as gulejau 3 aukste o vaiku sesele 2 aukste ir viena buna ant visu aukstu vakare jai kas pasidaro namti tai kol prisisauksi tai vienos vaikiukas vos taip ir nenumire

    mamyciuke