• 16ats.

    Ar normalu kad 36 nestumo savaite nukrito svoris?

    Mums jau 36 savaites per sia savaite numeciau 200 gr. , buvau pas genekologe bet ji nieko del svorio nesake , valgau kaip ir valgiau , ir pilvas mano nedidelis 98cm apimtis ir rodos nebeauga , ar tai normalu? Ar vaikelis negims per mazo svorio?

    kaliankaKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Man buvo labai panašiai. Reiktu pažiūrėti ultragarsu, gal kartais mažiukas nebeauga. Man nustojo augti dėl placentos patologijos.

    marcipana

  2. 2

    kaip mano ginė sakė, pagal naujus reikalavimus neprivalo net sveri nėštukių, nebent jau labai neramu - juk vis tiek pačios sveriamės, jei skųstis pradėtume tai tik tada. o šeip tai svoris nieko neparodo apie leliuko sveikatą. tik apie mamos - bet čia tik 200g... jei jau keli kg nukristų - tada gal ir negerai, bet juk laukiantis reguliuojasi hormonų kiekiai, kartais jų daugiau, kartais mažiau, nuo to ir svoris labai priklauso... nesijaudink, manau, kad nieko čia tokio.

    Ineta_

  3. 2

    kalianka gal per daug pergyveni? man viskas ir kitaip nei iprastom nestukem, judesius velau pajutau ir dabar stipriu nebuna o jau 30sav...vis paskaitau kaip kitom tai prisigalvoju visko tai gal ir tau taip? jei gine nesake vadinas gerai yra jei but blogai sakytu, mane tai jau perspejo kad pabaigoj jei kris svoris nenustebciau tai gal ir tau tai nera blogai

    Anonimas

  4. 2

    nepergyvenk viskas bus gerai, pvz as paskutinias savaites stambejau o vaiko svoris visai neaugo, ir beveik nejauciua kad spardytuosi i sonkaulius. gime 2380, maziukas, bet uztat gimdymas lengvas buvo ir dabar vaikas kuo puikiausiai uzaugo. baigiam per 3men pasivyti visus savo svoriu o ugiu jau ir pavijo.

    wiktoriuke

  5. 2

    jeigydytoja nieko neake tai nieko tokio, svarbu vaikui visaks gerai, o jau ir gimimas neuzkalnu, mano pilvas irgi neatrode didelis, bet mergyte kai gime net nustebau,3,5, normalu viskas

    Kalnietiene

  6. 2

    jei nieko nesake,vadinasi gerai,kas tie 200g,niekis.maziau pergyvenk ir i kitu nestukiu pilvus nesilygiuok.sakyciau normali apimtis

    ruta26

  7. 1

    kiek teko skaityti nestumo pabaigoje dazna nestuke "pameta" kelis gramus ar kg ir tai visai normalu, o ir del pilvuko neverta nerimauti. as irgi nebuvau didelio pilvo uzsiauginusi, bet tai tikrai neturejo itakos vaikelio svoriui ar sveikatai. gime stiprus, sveikas ir normalaus svorio berniukas. be to, jei kas butu ne taip gydytoja tave informuotu, tad neuzkrauk saves tokiomis mintimis ;)

    romantike

  8. 1

    visiskai normalu :) man svoris krito paskutinius tris menesius :)

    penktadiene

  9. 1

    tai normalu jei tave papykina vemi tai svoris truputuka ir pamazeja

    rita0609

  10. 1

    Na tu sugalvojai nerimaut del 200 g, viskas tau gerai, o tuos 200g gal tualete palikai o po to pasisveriai :)

    sauleee