• 14ats.

    Ar randate laiko uzsiimti kokia kita veikla, kai Jusu mazyliai iki metuku

    As noreciau kazka nuveikti daugiau, negu tik but su vaikeliu, truksta tos veiklos, neskaitant buities rupesciu kuriu tikrai pakanka, bet noretusi kazka nuveikti kito, kazka del saves ar pan.., bet neturiu tam laiko, mano mazylis manes nepaleidzia,, kaip jus randat laiko? gal as kazka ne taip darau, gal reik turet koki plana, paskirstyt kitaip namu darbus..

    meiluteDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    ne daznai, bet laiko randu. kai noras didelis viskas imanoma ;) vaikui uzmigus prisedu prie kompo arba paskaitau zurnalus, laikrascius, arba lepinu save grozio proceduromis, sportiniais pratimais bei skanestais :))) keleta kartu per savaite palikusi vaika mamai isbegu susitikti su draugemis, i grozio salona ar siaip kur apsipirkti, pasisopinti, kartais susimetam i kruva ir drauges su vaikuciais :)

    romantike

  2. 2

    tikrai nebuvo jegu, nes norejosi tik miego, poilsio

    vinipukas

  3. 2
  4. 2

    Tikrai randu, yra laiko daug kam , neriu servetėles, ir prie kompiuterio nemažai laiko praleidžiu, knygų skaitymas, yra laiko namams tvarkyti, valgyt daryti ir save prisižiūrėti.

    laimike

  5. 2

    Atrandu laiko,kai vaikuciai sumiega arba uzsieme savais reikalais,tai prisedu prie pc,paskaitau ka nors,atsigeriu kavos,o siaip dar esam atrade su vaikais bendros veiklos ir man patinka ir jiems einu i vaiku centra jie zaidzia su kitais vaikais,o mes mamytes leidziam sau papliurpt ir patirtim pasidalint,jei noriu be vaiku ka nors nuveikt tai tetukas pagelbsti:)

    Bosiene

  6. 2

    retai ir as laiko atrandu,nebent kai uzmiega,galiu kazka nuveikti

    ruta26

  7. 1

    Aš, pamenu, buvau labai susidomėjusi astrologija. Vėliau, kūdikiui pradėjus vaikščiot, kažkaip nebeužtekdavo laiko.

    marcipana

  8. 1

    Aš tai tik prie kompo prisėsdavau ar žurnalą kokį paskaitydavau, o mezgimui ar siuvimui laiko neužtekdavo

    labirinta

  9. 1

    vakarais ar naktimis galiu paskaityti, paziureti koki filma... kartais diena mezgu megztini... prisedu prie kompo... kai mazoji geros nuotaikos ir pazaidzia pati arba su sesute :). o iseiti kur be dukryciu ir nesinori... kazkaip nesinori ju tokiu mazu dar palikti be reikalo

    Ausrute

  10. 1

    Retsykiais ir aš atrandu laiko užsiimti kažkokiais rankdarbiais, buities darbus dažniausiai atlieku kai vaikas miega, arba jei tėtis yra, tai užsiima su ja kol tvarkausi.

    Lulu