Atsakymai

  1. 4

    netikiu burtais,tai nieko ir nemanau vaikelis atsiranda tada,kai jis to nori,o ne tada,kai kortos parodo.

    Bosiene

  2. 3

    butu naivu tiketi,kad jo nebus, savaime aisku jei viskas gerai, vistiek kazkada jis bus,tas seimos pagausejimas. jaunom moterim kiekvienai taip bureja pudrina smegenis :) o tu pabandyk paklausti kada jis bus, kiek tau metu bus kai bus tas seimos pagausejimas ,ka kortos rodo
    bet netikiu tokiais dalykais.

    Milana69

  3. 3

    kazkada su drauge sugalvojom ir nuejom pas bureja,ka ji sake draugei buvau nustebusi,nes sake tikrai tiesa,po to buvo eile man ir kai ji pasake,kad mato lopsi kazkaip netikejau tik nusijuokiau,bet tie zodziai neisejo is galvos,pasidariau testa po keliu dienu ir tikrai,as laukiausi!nezinau ar cia tik sutapimas ar tikrai jai kortos tai parode :) bet po to karto nesilankiau daugiau pas bureja ir kazin ar besilankysiu,savo likimo vistiek nepakeisim :)

    kukuska

  4. 2

    o as tikiu, nes paciai teko susidurti su blogais zmonemis kurie buvo pridare visokiu nesamoniu... :(
    tai labai baisu :(((

    cooliuke

  5. 2

    viena kart buriausi ,atitiko tai kad pasake kad vyras bus is toli taip ir nutiko nes mane nuo vyro teviskes skiria 300 km , ai dar pasake kad susipazinsim kazkaip per darba tai ir tai atitiko ,o ar kas dar issipildys ateitis parodys.

    lina38

  6. 2

    is tikruju, kortas reikia moketi perskaityti. 'Pievu' nekalba, o jeigu ir pakalba tai deka nemoksos burejos, kuri neteisingai ju informacija perskaito.

    Anonimas

  7. 2

    netikiu nei kortomis, nei prietarais ir jokiomis tokiomis ale pranasystemis

    Lukniukas

  8. 2

    na taip mes jo nepakeisim as nebuvau pas bureja bet y www.draugas.lr fortuna apsilanakau tai buna daznai kad teisybe pasako

    erika1987

  9. 2

    Buna kad pasako tiesos,o buna visai i pievas.

    aurikuka

  10. 2

    Na as tikrai netikiu. Labiau pasitikiu savo nuojauta, nei popieriaus gabaleliais. Nes jei kortos rodo kad bus seimos pagausejimas, ar buriantis dar kazka parodo, tai smegenyse vyksta keisti dalykai jos duoda impulsus ir zmogus net nejausdamas daro vienaip ar kitaip kaip jam buvo "ispranasauta".

    Anonimas