• 23ats.

    Visiškai NEPANAUDOTŲ / NENAUDINGŲ daiktų sąrašas kraiteliui?

    nepaslaptis, kad laukiantis vaikelio, (ypač jei tai pirmasis mūsų šeimoje), skubame susipirkti kūdikio kraitelį. Prisiperkam visko ko reikia ir ko nereikia :)

    taigi norėjau pasiteirauti kokie daiktai visiškai nenaudingi ir nereikalingi buvo?

    LuluKūdikio kraitelisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    - nepatiko nešioklė-kengūra (labai patiko slingas);
    - turėjau nemažai buteliukų, bet dukrytė nuo 6 mėn. visai atsisakė gerti iš buteliuko, todėl jų praktiškai neprireikė, nes maitinau pati. Be to, nepatiko buteliukas, kuris ale nesukelia pilvuko dieglių (toks šiek tiek kreivas Canpoll baby), nes iš jo viskas pro šonus bėgo.
    - nereikėjo čiulptukų, nors buvau pripirkusi visokų dydžių ir formų. Taip ir neprireikė visai.
    - užuolaidėlių ant lovytės, nes naudojam iki šiol kelioninę lovytę (todėl nėra už ko jų užkabinti).
    -labai mažai buvo naudojama virš lovytės kabinama muzikinė karuselė, būtume ir be jos apsiėję.
    - neturėjom, bet lengvai apsiėjom be vibro gultuko;
    -turėjom šokliuką, supynes jau didesniam vaikui - specialiai nepirkčiau, bet kai buvo skolinti, tai laikinam naudojimui visai nieko buvo. Tik, aišku šie dalykai nesuteikia vaikui savarankiškumo, o mamai "laisvės" - tenka su vaikučiu kartu šalia būti, nes supynės pačios nesisupa, reikia supti :)
    - bodžiukų nebenaudojau nuo 1,5 m., todėl didesni buvo nebereikalingi.
    O daugiau visko, ką turėjau bent po vieną poką ar vnt., tiesiog išbandydavau, daug neprisipirkdavau. Kas nepatikdavo, daugiau nepirkdavau - ir drėgnų servetėlių tik jau paaugusiai pradėjau pirkti rankytėm pavalyti; ir sudocreme nepatiko ir netiko; jonson aliejukas ir pan. Rūbelių, kaip visos mamos, priperkam tikrai per daug. Nors to labai labai norisi :)

    elegancija

  2. 4

    rubelių daug nereikėjo, nes naudojau tik patogius, natūralius, paprastus, kremų, pudrų nereikejo, pompos nosytei, kengūros-nešynės.

    vinipukas

  3. 4

    nepanaudojome kriausytes,taip pat labai trumpai naudojome vonele maudynems,daug patogiau musu vonioje.visiskai nepanaudojome canpol gertuveles,Avent pasirode daug patogesnes:)

    sandritute

  4. 4

    Mums irgi dar neprireike nosies siurbtuko. Ir kieto maisto maitintuvo neprireike.Valgom paprastai, su sauskteliu. :)

    Linute39

  5. 3

    Pudra ir nosies siurbtukas, bei kramtukas su vandeniu.

    marcipana

  6. 3

    nepanaudojau antspeniu( tokios silikonines apsaugeles ant speneliu,jei leliukas vos gimes nugrauze,ar siaip skauda speneliai).Serveteliu dregnu uzpakaliukui,plaunu tik su vandeniu,nes katik gimusia stipriai isbere,tad nebenaudoju,pataisu poros irgi nepariko nuo issutimo,jau geriau paprastas maistinis krakmolas.

    pinakolada

  7. 3

    nemazai rubeliu nepanaudojau, nes sunus gime toks nemazas :) laabai nepatogus daiktas yra kempine i vonele kudikiui paguldyti (bent jau man), anspeniu net nepralupau, nes trumpai pieno turejau, buvau pripirkus nemazai visokiu prausikliu, losijonu, bet nelabai jie naudojasi... kriausyte nosytei traukti man isvis kazkokia katastrofa buvo :) tasytes buteliukams laikyti kad neatvestu taipat nelabai naudojau, nes nelabai veiksminga. gal buvo dar ko, ko siuo metu nepamenu :)

    Simse

  8. 3

    nepanaudojau pudrytes..

    geiza

  9. 3

    supynės,miegmaišis,per daug prisipirktų rūbelių,kurių nei pusės nebuvau uždėjusi.
    daugiau ką turėjau kaip ir viską naudojau.

    emiliukas

  10. 3

    ir dar drabuziukus geriua pirkti neutraliu spalvu kad tiktu ir mergytei ir berniukai nes buna kad gydytojai apsirinka. as turejau pakeisti visa garderobva, dabar nauji mergyciu drabuzeliai kol kas stovi padeti:)

    wiktoriuke