• 23ats.

    Is kur perkate bulves ?

    kaip manote geriau pirkti is ukininko ar is parduotuves.. ar gali bulves tureti skirtumo ? Ka jus manote? As manau kad bulvese is parduotuves yra daug kenksmingu medziagu..

    geizaMaistas ir gėrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Kol kas bulves užsiauginam pas mamą kaime. Bet yra tekę kelis kartus pirkti ir turguj, tai skirtumas didelis didelis. Niekaip nepalyginsi su naminėm. Ir skonis skiriasi, ir, manau, maistinės medžiagos.

    trejetukas

  2. 1

    Naudojam tik is tevu uzaugintas bulves, karta pritrukome, tai teko pirkti is parduotuves. galiu pasakyti, kad skirtumas tikrai yra ir skonis ir pati bulve matosi, kad ne "netikra" :) Is tevu kai parsivezame tai ramia sazine duodu vaikui, nes zinau, kad ten jokiu kenksmingu medziagu nera, o is parduotuves neaisu, ko ten prideta, kol jos uzauga...

    Indruke

  3. 1

    is rusio:)turim savu.o kai baigiasi,miestely turgelis yra,ten ir perkam.

    axom

  4. 1

    bulves sodinames patys , nes savo daug skanesnes nei parduotuves ,

    lina38

  5. 1

    mums augina mama kaime tai vezames is jos,siaip jei reiketu manau pirkciau turgely..

    sandritute

  6. 1

    is parduotuviu neperkame, nes is ju nieko neimanoma padaryti, kazkokios vandeningos... dazniausiai jas gauname is giminiu, gyvenanciu kaime, kartais perkame is turgaus, kartais pazistami ukininkai i namus pristato, dar siek tiek savo sode uzsiauginame...

    romantike

  7. 1

    Mes dazniausiai is pazystamu zmoniu,o jei ne,tai einame i turgeli rinktis.

    pavasarinuke

  8. 1
  9. 1

    perkam is parduotuves dazniausiai,o kartais kai kur vaziuojam pakeliui pas ukininka nusiperkam.

    Bosiene

  10. 1

    Visur jos vienodos.ir ukininkai paberia ko nors.kiekvienas nori uzsidirbti.perkame parduotuveje kai pritrukstame,o taip is draugu kuriu tevai turi savo uki.

    lolitaaa