Atsakymai

  1. 2

    vaika palieku tevams tik labai jau del svarbios priezasties,taip nemetau.Stengiames visur vaziuoti ir buti kartu

    ginnta

  2. 2

    labai retai palieku,nes visur ji imu su savimi

    rasiuksas

  3. 2

    mano tevai visada dukra pasiima savaitgaliais,nors jie abu ir dirba,o dabar kai yra sunus man net geriau kai ja pasiima tada daugiau pasidarau namie,o ir siaip mano tevai supratingi zmones,yra pasake esat jauni galit iseiti ir pasilinksminti.tad nematau jokiu bedu palikti vaikus,kai mums kur reikia iseiti,ar norisi vieniem pasibuti kokioj kavinej.

    kukuska

  4. 2

    Paimtu su mielu noru,tik,kad mes nelabai duodam.

    pavasarinuke

  5. 2

    kadangi abieju tevai toli tai tenka suktis dviese.Jau db pripratau visur su dukra.Susitvarkom patys

    sandi

  6. 2

    Kol dar mažiukas tai tik jei kokiems reikalams susitvarkyti reikia tai pasilieka, o šiaip tai manau kad pasiliktų, tik aš pati nežinau ar ištverčiau kokią parą be vaiko...

    laimike

  7. 2

    siaip tai visuomet su mumis,nes nesinori palikinet.o del laisvo laiko,tai leliukas dar mazas tad daznai miega,tai tada ir galima pabut dviese.

    aronas

  8. 2

    Prašom tėvų pagalbos tik būtinu atveju. Vis tik yra gerai retkarčiais ištrūkti iš namų vieniems, be vaiko. Galva prasivėdina, grįžti su naujom jėgom, gerom emocijom.

    bum

  9. 2

    Nepalieku tevams maziuko,jei reikia apsipirkti,ar kokius reikalus sutvarkyti,palieku dukroms.arba maziu kartu vezames.Tevai ateina pasidziaugti i svecius.

    aurikuka

  10. 2

    Na nemanau, kad seneliai privalo paimti anukus, bet mano tevai kartais priziuri sunu, bet tai buna gana retai, nes gyvena labai toli

    Indruke