• 15ats.

    Is tamsiai rudu plauku i blondine

    Ar kas esate daziusios plaukus is tamsios i blondine? As po gimdymo labai noriu persidazyti , sian buvau pas kirpeja ji pasake kad gausis geltona spalva. Na bet tai savaime aisku , bet argi neiseitu pasviesinti jei ant virsaus dazytu sviesesne spalva ar pelenu ar dazete kas ? ir kaip gavosi?

    kaliankaGrožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    reikia geros kirpejos, kuri tikrai ismano ka daro ir neskubedama pakeis spalva, kad visai nenusiurtu plaukai ir spalva butu grazi.

    titina

  2. 4

    mano plaukai nera labai tamsus bet norejau buti labai sviesi,tad reikejo kokius tris keturis kartus sviesinti plaukus.Nuo dazymo plaukai nusiuro,tad dabar dazau sruogomis kuriu kiekviena kart vis daugiau,svieseju po truputi

    ginnta

  3. 3

    Galima padaryti, bet turi eiti pas gerus specialistus sios srities. Nes sviesinimas labai atsakingas darbas kirpejui. Bet geram salone paklosi nemaza sumele pinigu, bet iseisi tokia kokia nori ir su plaukais:) O kirpykleles "ant kampo" sviesinimui siulyciau pamirsti:)

    kvapni_feja

  4. 3

    bandziau as,uj kad suvargau,patare man neskubant sruoginti sviesia spalva,sruoginau puse metu,tada virsugalvis gerokai ataugo,virsugalvyje buvo grazus sviesus plaukai,o galiukai "ryzi" ,jokie pilkintojai nenumuso tos spalvos,poto nenuejus pas kirpeja po paskutinio dazymo mano galvoje plaukai buvo 3 spalvu,"ryza",geltona,ataugusi ruda.susinervinau ir nusidaziau juodai :)

    pinakolada

  5. 3

    As suprantu kad iskart nesigaus grazi spalva , bet as neturiu kantrybes laukti ir dazyti po truputi nes tai irgi uztrunka ilgai kol gaunasi visi sviesus plaukai :) del to ir klausiu ar galima ka nors padaryti kad ji nebutu tokia geltona , nes niekur neiseisi su tokia spalva :)

    kalianka

  6. 3

    Na iskart tu jau blondine nebusi,busi tokia geltonesne labiau.

    Lafe

  7. 3

    Kazkada lygiai taip pat norejau kaip tu is tamsiai rudu iskart i blondine visa galva , tai ka kirpeja sake gauciausi ryza + labai plaukas kencia .
    Zinau viena panele nieko neklause nei draugiu nei kirpejos ,persizade pati ir ka gavosi nudeginti ir nusiure plaukai ir spalva ryzoka :((( Tad nepatarciau taip tikrai...
    As pati daziau po truputi , po truputi sviesiom sruogom ir per laika gavosi sviesus ir sveiki , nenudeginti plaukai

    Mazute

  8. 3

    Na as kaip kirpeja,tai pasakysiu,kad is pirmo karto tau tikrai nepavyks buti blondine,geriausiu atveju is trecio ar ketvirto,bet tai uztruks maziausiai pusmeti ir plaukai nebebus silkiniai.

    pavasarinuke

  9. 3

    grazi spalva gaunasi kai sumaisai tamsia pelenu spalva su sampano spalva,gaunasi labai grazi.o geltona ar blondine tai nekaip

    Anonimas

  10. 2

    manau būsi arba geltona, arba ryža :)

    cooliuke