• 3ats.

    Ar pakeitėt kuo žuvies taukus?

    Sūnui jau 16 mėn. ir geriam po šaukštelį apelsinų skonio Auksinę žuvelę... Mišinuko jis negėrė nuo pat maitinimo nutraukimo, tai yra nuo 13 mėnesio, dar iš pradžių pirkau mišinuką ir įmaišydavau į košę. gal, sakau, tuos žuvies taukus pakeisti kokiais multi vitmainais, kad ir kalcio gautų?

    labirinta1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    bent jau mūsų gydytoja, tai papildomai nieko nepasiūlė naudoti, o vien tik žuvų taukus. Sakė užtenka maisto papildo. Be to ji mums rekomenduoja daugiau natūraliais vitaminais organizmą stiprinti (vaisiais, daržovėmis, nors kažin kiek ten daug yra tikrų vitaminų, nežinia), o ne sintetiniais.

    elegancija

  2. 2

    Mes taip pat nieko nekeitem,dukrytei eina 19men,tai vis dar geria zuvu taukus.Gyd.patare nieko kito neduoti,sake daugiau gryname ore pabut,ir kaip ir elegancijai valgyti vaisius ir darzoves.

    zuzulia

  3. 1

    mes neseniai vietoj iprastu zuvu tauku pradejom gerti is esmes panasius zuvu taukus,bet be iprastu omega3 rugsciu,dar papildytais omega6.tiesa sis preparatas gana brangus Lietuvos vaistinese kainuoja virs 70lt.aciu vienai sio forumo mamytei parvezusiai mums ju is UK perpus pigiau:))

    sandritute