• 16ats.

    del mazakraujystes besilaukent..

    Pas mane labai mazas hemoglobinas (97 o turetu buti 120) , todel dakate liepe y diena 2 tabletes gelezies gert kiekviena diena. Bet is dazno zmogaus isgirstu, kad tai per didele doze, ka apie tai jus galvoja? gal kam taip buvo?

    AndzeMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Man vaistininke sake kad dienos norma yra viena kapsule . Nenoriu pakenkt mazylei su per didele doze...

    Andze

  2. 3

    man ir buvo mazakraujyste geriau ir po viena tik tabletyte,bet kai sugeriau viena pakuote viskas susitvarke daugiau nebereikejo gerti.na o jei tau liepe gert po dvi manau nieko blogo neatsitiks daktarai juk geriau supranta.tikiuosi tau tai pat viskas greit susitvarkys

    solveigyte

  3. 3

    Man israse gelezis + vitaminas C , cia kur daznai reklamuoja... treciadieny vaziuosiu pas kauno gydytojus, gal ten paklaust dar..

    Andze

  4. 3

    As galvoju, kad reikia klausyti mediko nurodymu o ne kitu zmoniu nuomones. jei ji pasake kiek reikia gerti tai reiskiasi ji zino :)
    Kai zmones nesivadovauja mediku nurodymais, o pasaliniu zmoniu ale rekomendacijom paskui ir kaltina, va nugyde arba sundaktariais isvadina.

    Anonimas

  5. 2

    mazakraujyste daznas reiskinys besilaukiancioms sureguliuok savo mityba

    Laimaxxx

  6. 2

    as visa nestuma geriau gelezi, tik po viena tablete, o jei tau israse vadinasi butina, pagersi, gal kraujas pasitaisis ir reiks sumazint doze

    Kalnietiene

  7. 2

    mano hemoglobinas 90,geriu Tardiferona dvi tabletites per diena nes is vienos jokios naudos,kai pradejau gert po dvi tabletites tai pakilo 107,tikiuosi pakils dar. O jeigu gydytojas paskyre tai tikrai neabejok.

    Lafe

  8. 2

    As klausyciaus asmeniskai gyditojos, nes ji specialistas. Galbut ji geriau zino nei vaistininke. Juk ji jus priziuri ir nemanau kad pasielgtu su jumis neatsakingai. O beto galite savo ginekologes paklausti ar ne per daug du kartus gelezies vartoti. Dar galimybe pasikonsultuoti su kitu ginekologu.

    Erika

  9. 2

    bent jau as geriu floradix, po 10 ml du kartus dienoj, nelabai skanu, bet sako skystam pavidale geriau isisavina.. baigiu jau butelaiti istaskyt:)

    viliuke

  10. 2

    Man irgi buvo mazakraujyste. Tiesa, dabar nepamenu, koks tas hemoglobinas tiksliai buvo, bet gerdavau po 1 tablete ryte ant tuscio skrandzio. Na, jei tavo hemoglobinas itin mazas, tai vadinasi tau neveltui israse gerti po 2 tabletes. Stebek, jei jautiesi gerai, gerk kaip liepe, o jei pamatysi kazkokius blogumus, t.y. pvz ims varginti pykinimai, uzkieteje viduriai ar dar kas nors, kad buna nuo per didelio gelezies kiekio, tai tada butinai su gydytoja pasitark.

    Mea