• 7ats.

    Kokius būdus naudojote norėdamos atpratinti vaikelį nuo krūties?

    Maniškei jau 6 mėnesiai, bet neduoda pailsėti naktimis, vis valgo papuką ir pati neramiai miega...norisi atpratinti ją nuo to.

    VaidotaMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    As atmaitinau11menesiu,diena,nakti valgydavo,pradejo baiginetis pienas tada nupirkau misinuko,pabandziau tiko,nakti duodu tik arbatele,o ryte misinuka.mano maziukas lengvai atprato.bet jei turi pienuko maitink,kiek lt susitaupo,ir vaikeliui sveikiau.ir nereikia galvoti,viruve visada salia:)

    aurikuka

  2. 2

    nusitrauk pienuko ir kokiai porai dienu palik su teciu ar mociute jei vaikas didesnis

    Laimaxxx

  3. 2

    Aš sūnų iki 6 mėn. vien savo pienu išmaitinau, o po to dar 7 mėnesius... naktim valgydavo po daugybę kartų, bet tokia jau ta motinystė... nutraukėm taip, kad tėtė supo jį verkiantį kelias naktis, o aš kitam kambary miegojau. sūnus mano jokio mišinio negėrė, ne vieną buvau nusipirkus, tai įmaišydavau rytais į košę. aš sakyčiau, jei būni namie su vaiku, į darbą neini, tai iki metų maitink, juk tai tavo brangiausias turtas, tu rūpinies...

    labirinta

  4. 2

    gerai aurikuka parase, manoji mergina kelesi tik po 2 kertus iki 5 men, buvo visai nieko, bet po to pradejus dygt dantims, pasidare nerami naktimis, keliasi n kartu, ir visad kruties iesko, esu nusiteikus kad tai isaugama, juk nesikels visa laika, nors iki metuku pamaitinsiu o tada nors jau naktinius maitinimus bandysiu amzint, o dabar dziaukis kol dar turi pienelio

    Kalnietiene

  5. 1

    palaipsniui mazinkinte maitinimo laika ir keiskite ji "misinuku"....Kuo reciau maitinsite tuo maziau gaminsis pienelis ;)sekmes!

    Pearl

  6. 1

    kruti pavilgiau i druska ir nuo to laiko neime nei i burna :)

    Anonimas

  7. 0

    Ačiū visoms už atsakymus...maitinčiau, nesukčiau galvos, bet va dabar laukiuosi ir taip norisi poilsio...o mažoji pamiega iki pirmos nakties savo lovelėje, o po to prasideda zirzimas, pasiimu į lovą, o tada prasideda nesibaigiantys valgymai :) Tikriausiai be drastiškų priemonių ir verksmų neapsieisim..

    Vaidota