• 9ats.

    koki torta ar pyraga butu galima pagaminti leliukui 1metu proga, kad galetu bent paragauti?

    sveikos mamos :)
    koki gardumyna butu galima paruosti leliukui gimtadienio proga, kad nieko blogo nenutiktu jei ir mazyle savo pirmaji tortuka paragautu ir sveciams butu skanu? :)

    gedre1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jeigu kepsi pati, tai nesvarbu pagal kokį receptą, mažiukui galėsi drąsiai duoti paragauti, teisiog nedėk riešutų ar džiovintų vaisių, kad negalėtų užspringti. O iš parduotuvių tai tikrai nepirkčiau - kad ir kokie skanūs būtų, bet ar skaitote tų tortų sudėtis? Aš kai paskaičiau sudėtį, tai tas tortas atgal išlipo. Sau neperku iš parduotuvės, o vaikui - jokiais būdais to brudo neduočiau. Jeigu užsisakinėjate - taipogi kur garantija dėl sudėties. Geriau nepatingėkite, išsikepkite tortą ir galėsite valgyti pilna burna ir vaikiukui duoti.

    bum

  2. 2

    mes taip pat uz poros savaiteliu svesim :)
    o koki torta uzsakei? ta prasme tortas sveciam o leliukui pagaminsi su zele? gal isduotum recepciuka? ;)

    gedre

  3. 1

    Per visus gimtadieniu tortus kepa uosviene. Jos tortai labai skanus.

    zeniag

  4. 1

    Mes kepem patys namini medaus torta, tai ir mazyle valge ir sveciams labai patiko. Pirktiniu mes neperkam per vaiku balius, jie beveik visi buna prikrauti konservantu.

    Erika

  5. 1

    Mes per pirmaji gimtadieni pirkom neriebu torta su vysniomis,tai visiems patiko ir jubilijate susveite savo porcija labai skaniai:)

    Bosiene

  6. 1

    as gaminau pati su jogurtiniu pertepimu, zele ir vaisiu gabaliukais...

    Lukniukas

  7. 1

    mes si savaitgali atsventem 1m. gimtadieni :) buvau uzsakiusi makvyno masinele - gaivu, neriebu, citrinini torta. ir sveciams patiko, ir maziui kasnis nuskilo :)

    romantike

  8. 1

    Uzsakiau pas Gulbiniene,ten visada sakau.lb skanus visada sviezus.pats tortas makvyno masinele.o zele darysiu,tai uzsaldysiu zele,i ja idesiu vynuogiu,palauksiu kol sustengs.reikes 500gr,grietineles,35procentu.1pakelis varskes.6saukstai cukraus.2saukstai zalatinos.biski isspausti citrinos.suplakti grietinele,cukru,varke.(su mikseriu geriausiai)ideti istirpinta zalatina.ir nusipirk vyniotinio300gr,pailgi buna,visokiu skoniu.ant sustengusios tos zele,dedi sluoksni,kur mikseriu sumaliai tos mases,paskui vyniotio supjaustik uzdek,ir vel ta mase ant virsaus.palik porai valandu i saldytuva.lb skanu.as darau,topervare zele ziede.lb graziai atrodo,ir skanu.

    aurikuka

  9. 1

    Mes uz pora savaiteliu 1metu gimtadieni irgi svesime,uzsakiau torta,ir pati dar pagaminsiu ,zele su grietinele,ir vaisiais.

    aurikuka