Atsakymai

  1. 3

    as ja istirpinu saltam vandeni,po to maisydama uzkaitinu kol uzverda

    ginnta

  2. 3

    uzvirinta vandeni pilk zelatina ir tuo paciu maisyk kol istirps

    rita0609

  3. 2

    aš karštam, ką tik užvirintame vandenyje tirpindavau maišydama. Tai kiek patirpsta, o daugunma susimeta į kietus gumuliukus.
    Reikės pabandyti šaltame vandenyje pabrinkyti, ir paskui pašildyti.
    O apie želatinos lapelius negirdėjau dar, nemačiau niekur...

    Jorkaile

  4. 2

    hm, keistai kaip dauguma daro - karštu vandeniu pila. Įtartinai man skamba. Nuo vaikystės mama mane visada įspėdavo, kad tik neperkaitint želatinos - sumažėja jos efektyvumas (tuo jau teko įsitikinti). Svarbu neskubėti. Aš užpilu šaltu vandeniu ir brinkinu ilgokai, bent 1 h., jeigu sušoka į guzą, tai tiesiog įpilu daugiau vandens. Tada kaitinu ant silpnos ugnies arba galima įstatyti į karšto vandens vonelę, kad pamažu ištirptų. Įdomu kaip tu darai, nes man taip nėra nutikę, kad liktų kažkokių gumuliukų - iš kur jų gali atsirasti? Nebent gerai neišbrinkini šaltam vandeny, paskubi - ir štai rezultatas.

    bum

  5. 2

    Ir as karstu vandeniu virinu,ir maisau,nelieka guzu.

    aurikuka

  6. 1

    išmokau. Reikia ištirpinti šaltame vandenyje ilgai maišant.

    Jorkaile

  7. 1

    As naudoju zelatinos lapelius,brinkau juos 5 minutes tik saltam vandenyje.Lietuvoje zelatina brinkindavau tik saltam vandenyje,bet tai buvo gryna zelatina,be jokiu priedu.

    vilem

  8. 1

    Karštu virintu vandeniu užpilti.

    laimike

  9. 1

    uzpilu zelatinos miltelius virintu karstu vandeniu ir ismaisau, niekad jokiu gumuliuku man nelikdavo.

    zeniag

  10. 1

    as naudoju zelatinos lapelius tai jokiu problemu nera, o siaip galite issildyti mikrobangeje tik jokiu budu neperkaitinti zelatinos...

    Lukniukas