• 10ats.

    Ką daryti, jei vaikas nevalgo kruopų košių?

    Sūnui 17-tas mėnuo ir kruopų košių pusryčiams neįsiūlau. spjauna ir tiek. Bandžiau ir avižinę, ir kelių grūdų, grikių, ryžių... kartais ir porą šaukštų pasiseka suvalgyt. Šiaip apetitu nesiskundžia, bet pusryčiams valgo varškę, plaktą su uogom ar džiovintais pomidorais, karštą sumuštinį kanda... Tiesa, grūdus įmaišau į sriubas ir taip jį "apgaunu". bet, sakau, gal kokį triuką turit tom košėm pamėgti? Ir pieno įpilu, ir sviestuko, ir cukraus, uogienės, klevų sirupo... Spjauna ir valgau aš. tiesa kartais maišau su jogurtu ir tai padeda, bet tikrai vargstu rytais su pusryčiais, nes košę verdu, bet turiu turėt alternatyvą, jei nevalgys

    labirinta1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    O tai ar virei grudines kosias nuo 7 iki 12men.? jei ne, tai kodel jis turi jas pamegti, kai jau karstus sumustinius kerta :)
    As kosias grudinias duodu nuo 7 men. ir pusryciams ir vakarienei be jokiu cukru, sirupu, uogieniu, tik ant pieno ir jokiu prieskoniu. Tai jau sekmingai 4 men ryte ir vakare po didziausia lekste suvalgo. O siaip tai sesele mane moke, kad vaikas jeigu nevalgo, tai vistiek reikia siulyti kiekviena karta tos koses, tai turetu pradeti valgyti, jei paliktum viena diena nevalgiusi pusryciu, tai kita karta bijos likti alkanas ir suvalgys kose :) Tokio amziaus vaikai jau bando apgudrauti tevelius. Zino, kad jei nevalgys tos koses, duos daug skanesni - karsta sumustini, ar varske su uogom :))))) Sekmes!

    Jurgela

  2. 3

    manau vaikiukui igryso ta kose,pabandyk reciau ja duoti

    gabytux

  3. 2

    mano mama sesei kepdavo aviziu dripsniu kotletukus, virdavo manu kosyte ir su ogiene ispaisydavo visokius paveiksliukus. jei taviskis kosiu nevalgo gali ziureti kaip maista pakeisti kitais grudiniais produktais.

    wiktoriuke

  4. 2

    Na aš tai tokiu atveju gelbėjuosi tik kad sumaišau su jogurtu arba su uogiene dar valgo,bet ne su bet kokia.O šiaip jei įmaišai kitur tuo kruopyčių tai gal nieko ir baisaus,pasiūlyk vis tos košė bet gal ne kiekvieną rytą,kad jam visai neįgrįstų.

    Vilmiene

  5. 2

    dar gali daryti virtinukus, karta per savaite virti kiausinuka... maniske labai megsta su trintomis uogomis kosyte (ypac su zemuogemis, dar kelias idedu nesmulkintas)... i grikiu, miezine ar ryziu koses kartais ipilu pienuko ir taip gaunasi pieniska kruopu kosyte... o gal valgytu ryzius, grikius pietums su mesyte? va ko nepamego, tai soru kosytes... valgo ir kukuruzu kosyte su zemuogemis...

    Ausrute

  6. 1
  7. 1

    pabandyk i kose i deti braskiu uogienes ji saldi, kose sumalk su blenderiu ir padaryk skystesne. Esu girdejus, kad dar banana sumala :)

    Aurvile

  8. 1

    pas mus tai pat beda su kosiu valgymu,tai visaip atkreipiu demesi,kad tik pamaitint.

    nesvarbu

  9. 0

    Mes ir,gal nuo kokio 7men duodam many, grikiu, kukuruzu, mieziu, zirniu kosiu, Tai jis valgo.bet dabar reciau, paivairinu raciona balandeliu,varske,farsu,zuvim,saltibarsciais,nes tikiu jog gali ir pabost vien Jose(ypac vasara,Kai karsta ir turim naminiu darzoviu,uogu). Tiesa, nuo mazens kosyte gardindavau tik sviestu, druskyte ar kokiu krapu,petrazole, vanile, cinamonu.cukraus mazai gauna ir dabar, ir nelabai megsta, spjauna, o as ir nelb siulau ir tikiu,jog jam nereiks to saldymo.uztat raugintus agurkus,kopustu,svoguna,cesnaka-ragauja jau labai senai.po biski, imunitetui,profilaktikai, ir labai juos megsta..Kai gera mikroflora viduje,Tai taip ir buna.. gerai,jog ir sriuboj idedate kruopu.manau, galima uzsskaityti ir toki buda! :)

    Anonimas

  10. 0

    Čia milijonieriumi reikia buti kad be Kruopų auginti.

    Anonimas