• 9ats.

    Bestdress el.parduotuve

    Sveikos, norejau pasidometi ar kuri nors is moteru uzsisakinejate el.parduotuveje BESTDRESS? Man ten daug kas patinka, bet yra neaiskus puslapis, imone nenurodo savo duomenu ir pan todel bijau uzsisakyti... Gal kuri uzsisakinejate? Kokia nuomone?

    MarijamamaGrožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Nesu pirkusi is sios parduotuves, bet esu ziurejusi, grazus ir nebrangus drabuzeliai, tik gaila, kad dydziu mazai..

    Indruke

  2. 1

    dar negirdejau apie tokia parduotuve,bet butinai apsilankysiu...

    viktorijaz

  3. 1

    Ką tik apsižvalgiau ten. Kainos normalios. Tik man asortimento maža. Nieko neišsirinkau.

    Auksare

  4. 1

    esu pirkusi, ir labai dziaugiuosi , nes kokybe labai gera .. o ir kaina prieinama :) tikrai nenusivilsi jei pirksi is ten ;)

    geiza

  5. 1

    Labas, kaip tik vakar gavau pirma pirkini is sio el.parduotuves :) Zinok nenusivyliau, lb bijojau del dydzio neatitikimo, bet suknele ideali man!!! lb ja dziaugiuosi, ir laukiu nesulaukiu kada pasipuosiu per vestuviu metines :)

    umile

  6. 0

    Labai patenkinta pirkiniu, atėjo prekės laiku kaip ir buvo žadėta, ir kokybė labai gera. Džiaugiuosi pirkiniu. Rekomenduoju 100% ❤️

    Anonimas

  7. 0

    Pavedima padariau. Buvo parašyta suknelės laukti 5-9 dienas. Jau 18 - ta diena, suknelės dar nėra. Pirmadienį prašysiu kad pinigus grąžintų. Informuosiu kaip sekėsi :)

    Anonimas

  8. 0

    Šauni parduotuvė. Jau kelis metus esu jų nuolatinė pirkėja. Geras asortimentas, puiki kokybė ir labai greitas pristatymas. Kartą nepataikiau su dydžiu, labai greitai keitimą sutvarkė. Žodžiu, daugiau tokių parduotuvių! :))

    Ori

  9. 0

    Labas as siandien padariau pavedima ir laukiu prekes ziuresim , kaip cia bus:))))) Siaip kiek suprantu imones, kaip ir nera tiesiog susikure savo internetine parduotuve, o prekes tai jo tikrai yra vertu demesio

    Anonimas