• 10ats.

    Patarkit, kaip susirast gera aukle, kad myletu vaikus ir moketu su jais uzsiimti?

    gal nemoku ieskoti ir isaiskint ko noriu, as noreciau, kad uzsiimtu su vaikuciais, juos paguldytu pietu miego ir paruost valgyt pamaityntu. juos lavintu ar mokintu. ar cia daug prasau, mums nereikia namu tvarkytojos, nebezinau ka daryt, patarkyt prasau lauksiu jusu patarimu, aciu jums

    razmaTeta AuklėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    manau šeis laikais tikrai sunku rasti patikima aukle

    xxxxx

  2. 2

    Aukle patikrinti galima vienu is tokiu budu,jod isdestyk savo reikalavimus ir jei imanoma,kai ji prades dirbti grisk netiketai kelis kartus skirtingu laiku pvz:kai vaikams reikia eit pietu miego,kai reik valgyt ar,kai reikia zaisti,o tada pamatysi savom akim ar viskas gerai ir taip nusiraminsi pati.

    Bosiene

  3. 2

    susirask keles kandidates i aukles ir issiaiskink kuo jos uzima vaikus mokymu,zaidimu ir panasei ir poto tau tinkama ir issirink o norinciu dirbti tikrai yra labai daug.

    gabytux

  4. 1

    ieskok aukliu,kurios turi rekomendacijas.Arba kai surasi kokia,tai tiesiog pirma,antra diena -pasilik su ja ir stebek kaip ji uzsiema su vaiku

    ruta26

  5. 1

    manau,kad susirasti gera aukle tai kaip laimeti loterijoje...

    Anonimas

  6. 1

    Na pabandyk susirast kelias aukles ir su jomis pasikalbeti,arba tiesiog nors kiek laiko stebek kaip ji sutaria su mazyliu ir ka su juo veikia.

    Lafe

  7. 1

    kad lietuvoj butume tai be jokiu abejoniu taip ir padaryciau bet dabar kaip esame uzsenije tai nelabai galim to leisti ir niekas nenores vaziuot pasivazinet,nes vis del to kelione kainuoja

    razma

  8. 1

    bet supranti kad pas mus is tu pazystamu,arba dirba,arba nenori i uzseni vaziuot dirbt.ir tenka jieskoti pagal skelbimus.jau antra aukle ir vis nelaimingai,nebezinau nei ka bedaryt.

    razma

  9. 1

    Manua dabar aklai pasitiketi auklemis neverta,juk ju visokiu buna,neatspesi zmogaus koks jis,kurio nepazysti.Geriausias variantas manau per pazystamus,ar kas siulo,kad tikrai zinotum ka samdai.

    geramama

  10. 0

    taip is vieno zmogaus tikrai daug prasai.As irgi pirmiem vaikam norejau meres popins patikek nera nes niekas taip nepriziures tavo vaiko kaip tu pati.Zinoma geriausia jei kas perleistu aukle na jau patikrinta , bet manau turi su zmogum kalbetis ko nori tu ka gali ji, nuosirdumas bus geriausiai tau ir tavo vaikui sekmes!

    gucio