• 31ats.

    Kosmariskas aukles elgesys...

    Atleiskit, jei ne pagal taisykles, bet imetu nuoroda kaip kosmariskai elgias kai kurios aukles.Dabar jau isitikinau, kad aukles stebejimo kamera - butinybe... mamytes, bukit budrios!
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xoYppSiXVag

    ievindraTeta AuklėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    o dieve.... tokia aukle tikriausiai savom rankom nudeciau.

    aronas

  2. 3

    dievuleliau kaip baisu,ji galejo ta vaikuti ir uzmusti.Tokiai auklei pati galva nusukciau

    ginnta

  3. 3

    atvirai pasakius negalejau viso iraso ziuret,norejosi ir kukcioti,nes mintyse smizavo,ka daryciau jei tai butu mano vaikas.nezinau pamacius toki yrasa vietoj tevu,uz savo veiksmus tilkrai neatsakyciau.

    sandradan

  4. 3
  5. 3

    ak, tos aukles... pasitiki zmogumi ir se tau... todel as ir privengiu tos minties apie savo vaiko palikima auklems... vienaip gali atrodyti aukle pasirinkus, o paskui pamatai kas per setonas... ziurint silpna daresi, asaros kaupesi, guzas gerklej strigo, o dar kai pabandziau isivaizduoti, kad taip su mano vaiku elgiasi... tai neduok tu Dieve man tokia boba po ranka pasimaisytu...

    romantike

  6. 3
  7. 2
  8. 2

    ziauru,besirde moteriske

    sandi

  9. 2

    Sirdy net supaude, ja pacia atskaldyt kaip obuoli reiketu. Va ir atsakymas i daugelio klausimus, kokia aukle rinktis jauna ar sena? Senes buna nepakancios tingincios uzsiimti ir tik serijalus norincios ziureti. Na o jaunoms svarbu su draugem telefonu papliurpti tv paziureti dar kita kart berna atsivesti i "darbo vieta". Aisku ne visos aukles tokios buna.
    Bet dabar tikrai zinau, kad jei kada nors gyvenime man prireiks aukles rinksiuos labai atidziai su begale rekomendaciju, pazymom is mediku ir jau geriau daugiau sumoketi, kad ir valstybei negu vaika traumuoti visam gyvenimui.
    Jetau kaip man gaila to vaikiuko :(( negaliu

    Anonimas

  10. 2

    Diev, kaip ziauru... greitu metu zadejom iesko aukles, dabar bijosiu vaika palikti su ja...

    Indruke