• 31ats.

    As niekaip nesuprantu, kas man darosi jau pusantro menesio nesergu menesinemis, jauciu pilvo tempima kartais paskauda desiny sona, bet tas skausmas iskenciamas, nevemiu valgau kaip visada tik kartais pykina kai parukau nezinau testo nepirkau pas ginekologe lankausi kas du mesius o si menesi vel prisiregistravau labai noreciau buti nescia laukiu atsakymu.

    kavinuke1Nėštumo požymiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    labai noreti leliuko, bet dar vis rukote, ar ne laikas cigaretes mesti i sona??nusipirkite testa ir issklaidysite savo abejones, linkiu jums tu dvieju bruksneliu:)

    Lukniukas

  2. 3

    Tai reiskia, kad nebeimk nuo siandien cigareciu i rankas ir pirmadieni kartok tesuka ir lauk ryskesnes juosteles :)))
    Sveikinu :)

    Anonimas

  3. 3

    jei labai nori but nescia tai kam rukai, o atsakymas butu apsilankysi pas gine ir pasakis, arba NT pasidaryk

    Kalnietiene

  4. 3

    nusipirk testuka ir suzinosi

    gabytux

  5. 3

    Jezau,testa tik pirmadieni pirksi?????? Na,bet ir kantri tu:) As visa laika turiu vonios spintelej pasislepus,kad nereiktu kankintis:)

    deimile

  6. 3

    Pirkis testa, nelauk! Sekmes! Manau, kad turesi leliuka, labai tau to linkiu!

    Vita_321

  7. 3

    Na tai pats laikas nusipirkti nestumo testa ir cigaretes padeti kuo toliau i spinta, o dar geriau i siuksliu deze :)))
    Visi skausmai nebutinai nestumo pozymiai, gali buti ir vidaus organuose kazkas negerai. tad kad nereiketu spelioti ir sakem ant vandens rasyti bek i vaistine nusipirkti testo, uzsiregistuok pas savo gydytoja ir lauk stebuklo.

    Anonimas

  8. 3

    Niekas tau tiksliau neatsakys kaip tik testas arba ginekologas.Linkiu,kad lauktumeisi.Sekmes:)

    deimile

  9. 2

    jergau kaip dziaugiuos dabar :) laukiu penktadienio kada reikes pas ginekologe o dieve pagaliau i mano gyvenima atsibels mazylis kurio sutaip laukiau:)))

    kavinuke1

  10. 2

    manau tave galima sveikinti, man lygiai tas pats buvo. net uzdaviau klausima mamanijoje kad kitos paaiskintu ta vaiduokli. visos kaip susitare sake kad pastojau. tai as nusipirkau dar kokius 3 paprastus testus ir elektronini, kur paraso kiek savaiciu nestumas, ir pasirodo tikrai esu nescia! Manau, tau bus lygiai tas pats! Skubink savo vizita pas gydytoja, gausi patvirtinima :)

    Vita_321