• 4ats.

    klausimas galbut labiau kauno mamytems. Ar lanketes kazkas Megos centre rengiamuose kursuose "mega mamyciu akademija"?

    gavau lankstinuka kad kas antra ketvirtadieni buna rengiami ivairus kursai - nemokamai...pvz tokie kaip maitinti, sekmingas gimdymas, moters mityba nestumo metu, ankstyvas vaiku ugdymas ir pan. ar kas lanketes tenais? ar patiko? ar verta eiti?

    AnonimasKursai ir mokyklėlėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na matai as jau seniau buvau macius ta lankstinuka kai pas gine lankiaus bet kadangi nuolat man blogu naujienu pasakydavo tai nesinoredavo jokiu kursu lankyti ir pan...dabar jau pradedu jaustis geriau ir vel uzmaciau ta lankstinuka tai galvoju gal uzsukt pasiziuret kaip ten viskas vyksta gal kazkas pravers man:) tik norejos kitu nuomone suzinot gal kas esa buve?

    Anonimas

  2. 1

    Buvau per nėštumą, ir dabar labai norėčiau nueiti, bet dar per maža mergytė. Šiaip, super paskaitos ir lektorės ten būna ir aplinka labai draugiška mažiesiems

    Ganešas

  3. 1

    hm :) nea nesilankiau, gaila mega man visai nepakeliui... as isvis jokiu kursu nelankiau, ir puikiai pagimdziau, ir maitint ismokau :) bet aisku, galima eit i tuos kursus, ivairesne diena, ir ziniu gauni :) as kaip vemiau 9men tai nenorejau niekur eit :D

    kristale

  4. 0

    Buvau paskaitoj apie matinima krutimi, super isgirdau puikiu dalyku ir maitinu va jau 5 men nor po cezario pieno neturejau. Labai miela aplinka ir siaip galima klaust kas neaisku. susirenka mamytes su leliukasi galima liftu pasikelt, ir besilaukiancios ateina, as be vaikiuko buvau. Beje matau pas jus sunelis turiu rubiuku po lita didesniam berniukui vasarai va gal sudomntu jus kas.

    rasarockina