• 9ats.

    ar tai vaisingos dienos?

    sveikos, mielosios, sakykite, prasau jai ciklas nereagualu, plius minus dienele, , tai vaisingas dienas skaiciau, kad reikia stebeti pagal isskyras, , tai va ana prie pora dienu, pas mane tokios buvo isskyros, net po buvimo wc, ant serveteles, kaip zele, tokie dideli kaip snargliai tokie ilgi, o jetau, tai cia vaisingos dineos?nepatikesit as vyra op uz ir sakau, gal siandien dar bandom, nes va bandom pastoti, norisi antro vaikiuko, gal turite patarimu?o kaip zinoti ar ten vaisinga diena buvo?ar yra tikimybe pastoti, geriu folio rugsti, nes ginekologe sake, planuojant leliuka, bet ar galejau pastoti????kaip jus manot?po kiek laik galima daryti testa anskciausiai, kada gali parodyti?

    cailaVaisingų dienų skaičiavimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    + ar - pora dienų skaitosi reguliarios mėnesinės, jei būtų kas keletą mėnesių ar kas pora savaičių tuomet būtų nereguliaru.
    gali va čia pasiskaičiuot kada vaisingos dienos yra -

    http://www.tevu-darzelis.lt/naudinga/nestumui/vaisingu-dienu-skaiciuokle/

    Lulu

  2. 1

    na kaip ir vaisinga diena pasitaike,,,, bet as pati jau bandau pastoti 2 men,. ir nepavyksta :( ir vaisingomis ir nevaisingomis dienomis darome, bet vis veltui :((

    rubi2ir

  3. 1

    Na lyg ir panasu i vaisingas dienas,o testa bandyk darytis nuo 7dienos po lytinio akto. Sekmes tau:)

    Lafe

  4. 1

    pagal tavo aprašyma manau kad vaisingos dienelės turėjo būti

    xxxxx

  5. 1

    seis laikais visko yra tik idemei pasiieskok informacijos

    gabytux

  6. 1

    teisingai Lulu parase. jei ciklas kartojasi +- keliu dienu paklaida, tai menesines skaitosi reguliarios. o reguliariu menesiniu vaisingiausios dienos yra ciklo viduryje. pvz jei menesines kartojasi kas +-28d., tai +- 14 ciklo dienos yra vaisingos. tavo apibudinamos isskyros tikrai gali rodyti vaisingas dienas. man labai panasiai buna ir taip buna butent ciklo viduryje, per pati pika :)

    romantike

  7. 1

    ar reguliarios ar ne jau rasiau ne viena syki po motrisku ligu tris dienos nevaisingos devynios vaisingos o likusis nevaisingos

    rita0609

  8. 1

    pagal tavo aprasyma man panasu kad tai ir buvo vaisinga diena. isskyros turi buti bespalves tasios kaip snargliai. as taip pat pastebejau vaisingas dienas ir per pirma men pastojau!!! dar patariu pasimylejus nepulti niekur o po uzpakaliu pasideti pagalvele ir ramiai pagulet minutele (kad uzpakaliukas butu pakeltas taip neisbegs sperma)

    padraika

  9. 1

    esant ir vaisingom dienom gali nepastoti. O testa gali daryti nuo 8 dienos mazdaug. Jei planuojat vaikeli yra vaisingu dienu, ovuliaciju testai pirkti vaistinese.

    kvapni_feja