• 11ats.

    Ar jums taip buvo: maitu kudiki nusitraukdama piena ir retkarciais duodu misinuko (kai nespeju nusitraukt ir pan.), visada viskas buvo gerai, o siandien daviau kaip visada to paties misinuko, bet suvalges mazylis isveme viska, ir dabar jau kelias valandas ir mano piena atpilineja. Kas cia jam nutiko?

    mysteryyMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Kad nebūtų dar kokia infekcija,o tau nėra sąlygų paskambinti savo gydytojai ir pasiteirauti?

    debesėlis

  2. 4

    man atrodo kad isveme, tokie kaip varske isejo gabaliukai. na kad negalejo persivalgyti, t.y. jau buvo laikas valgyti.

    mysteryy

  3. 4
  4. 3

    O tai nuo pilvuko nieko nedavei? Espumizano, ar kt.?

    elegancija

  5. 3

    katik skambinau sesutei, sake buna taip, cia jam skrandukas sustreikavo. jis man dabar nei mano pieno negeria nei is kruties nei is buteliuko, tai sesute sake, kad jam pucia pilvuka ir gali praleisti net du maitinimus. o jei ka duoti 50ml virinto vandens. jam pilvo spaszmai, tai maisto nekisti per prievarta, o i pamprsa tai daug pridaro, perdzia daug.

    mysteryy

  6. 3

    O tai atpylė, ar išvėmė? Negali būti, kad persivalgė?

    elegancija

  7. 2

    gal netinka misinukas jeigu nuo pirmo panaudojimo praejo 10 dienu tai kai netinka atmeta organizmas, o siaip gal persivalgo kad atpila musu daznai irgi atpylineja, jeigu ilgai atpylines tada kreipkites i gyytoja

    kotryna

  8. 2

    Mysteryy, pasistenk kuo dazniau svelniai pamasazuot pilvuka ir nestipriai lenk kojytes prie pilvuko, kad lengviau isiperstu. Greiciausiai tavo vaikuciui nieko rimto, tiesiog, kaip sesute sake, sustreikavo skrandukas. Jokiu budu nekisk per prievarta maisto, nes tuscias skrandukas greiciau issivalo. Del viso pikto, kas kiek tai laiko pamatuok temperatura. Jei nekyla, tai viskas gerai su maziuku.

    trejetukas

  9. 2

    gal vis geriau gudytojai paskambinti?

    Ausrute

  10. 2