• 9ats.

    Ka daryti jei 7men kudikis nevalgo jokiu kosiu negeria arbatu,sulciu?Maitinu MP,gal esate susiduria su sia problema,gal turite patarimu?

    DovilyteVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    manau vaikiukui užtenka vien motinos pienuko,nors būtu pats laikas kažka priedui valgyti

    xxxxx

  2. 1

    matomai uztenka mamos pienelio,bet po truputi turi pratinti ir prie kosyciu bei arbateles

    gabytux

  3. 1

    manoji tai pat vaisiu nevalgo,gydytoja sako primaitinti,bet ka daryti jei nieko ne i burna neima

    Dovilyte

  4. 1

    mano mazoji tai pat nevalgo kosiu ir negere arbateliu nei vandens nors prie kosiu pratinames antra men nezinau as irgi ka daryti kuo ryte ja pamaitinti vaisiu taipat atsisako o vaisiniu tyreliu nevalgo .Galvos skausmas rytinei pusryciai

    musmeryte

  5. 1

    manau kad vaikučiui užtenka mamaos pieno

    vija

  6. 1

    patikekit viska isbandziau o pratinu jau nuo 6men gal anksciau niekaip nepripranta valgyt kosiu is buteliuko negeria dar bandau is puoduko duoti irgi negeria jau nebezinau ir ko grieptis.

    Dovilyte

  7. 1

    vaikutis nevalgo todel kad jam pakanka jusu pienelio.

    rita0609

  8. 1

    Labai pazistama problema:)) Tik skirtumas toks, kad manoji koses valgo nuo 4 men:) Koses jau turetum duoti...Nesitikek, kad ims ir prades valgyti:) Mano mazoji visa savaite pratinos prie kosyciu po sauksteli:)
    O nieko negeria ir mano mazoji, isskyrus MP...Net buteliuko neima, kuriu turiu jau visa kolekcija paciu ivairiausiu:) Bet jauciu, kad pieno vis pas mane mazeja (mazajai mano 8 men) tai teks kaip nors ja pratinti jei ne prie buteliuko, tai bent prie puodelio. O misinuka tikiuos, jei isalks, tai ir suvalgys:D

    Jaudrute

  9. 0

    pabandyk tyreles. Mano berniukas ir negere jokiu arbatu, vandens. Pabandyk isvirt kisieliu, gal patiks.Pradejo gert tik kazkur nuo 1metu ir 4 men., kai gulejom ligoninej su roto virusu per prievarta girdem, nuo to laiko ir pradejo daug gert skysciu.

    Aurvile