• 36ats.

    Ar daznai pykstates su vyru, del to, kad nepakankamai uzdirba pinigeliu?

    as tai su savo vyru tikrai daznai pykstuosi, nes pacios darbas nuo pardavimu, o jis siuo metu kaip ir be darbo sedi,,,tai be galo be krasto pykciai eina ....

    rubi2irŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4
  2. 4

    Tikrai nesipykstam. Jis man nepriekaistauja, kad kuris laikas sedziu be darbo. Jis kiek ymanydamas stengiasi uzdirbti pinigu. Tad man jau tylet reikia tokiu atveju ;-)

    Imbiere

  3. 4

    Niekada neteko vyrui priekaistauti del uzdarbio. Jis ir taip yra darbstus zmogus, stengiasi ir dirba. O ir pinigu kol kas uztenka.Seimai nieko negaili, nei man nei vaikui. Jei butu koks veltedis gal ir priekaistauciau.

    kvapni_feja

  4. 4

    jis keikvienais metais kai prasideda sezonas islekia i anglija ir ten dirba, bet siemet gryzo per sventes namucio ir pasibaige darbeliai, kadangi prie zemes ukio dirbo tai nusale visas derlius :( tai ir sedi namuose, zinoma uzsidirbo jis pinigu, bet neislaidauja ir vis prikisa, kad as nieko neuzdirbu ir t.t. ..... o lietuvoje jis pareiske tikrai neis uz minimuma dirbti ir nesidarys sau sarmatos

    rubi2ir

  5. 4

    Na jei vyras sedetu be darbo ir nerodytu jokiu pastangu tai tikrai barniu butu. Bet kadangi mes abu dirbam ir dirbam kiek isgaledami, tai anei zodzio nesakau. Aisku abu pasvajojam, kaip butu gerai jei daugiau uzdirbtume (kad ir tiek kaip pires krize).
    Maniskis taip pat nepyko kai as seniau nedirbau, daugiau nei puse metu, ir ne zodzio nesakydavo. Aisku laikai kitokie buvo :))
    Na as tavo vietoj taip at pykciau ant vyro, jei jis nedirbtu, o kaip tu sakai tik sedetu. Juk jau po truputi darbo rinka atgija. Siusk darbo ieskoti tik. Juk nuo senu senoves vyrai budavo islaikymo saltinis. :)

    Anonimas

  6. 4

    pyktis tai nesipykstam,jis man tai papriekaistauja kad per daug maistui,namans isleidziu,nors is savo 700lt perku maista,visa ka reikia namams ir dar per puse mokam mokescius,ojis gauna 2000lt ir jam atsieina tik puse mokesciu ir masinos islaikymas,nors manau kad galetu pataupyti pramogaudamas su draugas,ir nors kiek kojytem pavaiksciot nes siuo metu tai visur tik su masina

    vilmulyte

  7. 3

    mes del to nesipykstam ir nepriekaistaujam vienas kitam

    rita0609

  8. 3

    Ne, tikrai del to niekada nesipykstam, nepriekaistauju, nes net nera reikalo. Aisku is vieno puses niekada pinigu per daug nebuna, taciau man net liezuvis neapsivertu jam priekaistaut del dabartines finansines situacijos, nes tiek as tiek maziukas esam viskuo aprupinti sociai.
    Be to su vyru, kuris nedirba ir nerodo noro dirbt isvis nebuciau, nes vyras turi uztikrinti saugumo jausma ir but patikimas... aisku buna momentu kai zmogus laikinai neturi darbo, bet svarbu iesko, kabinas i gyvenima, bent protarpiais pinigu parnesa i seima. as gal labai senoviniu paziuru, bet seima turi islaikyti vyras, o meters pajamos turi but skirtos investuot i save :)

    ievindra

  9. 3

    ne nesipykstam, nes dirbam tam paciam darbe tik as kitoj pamainoj.. ir uzdirbam abu gerai.. nera ko priekaistaut :) o jei vyras nedirbtu, tai nezinau, sunkiau butu, bet ka daryt jei nera darbu? jis nekaltas del to.. na nezinau, nebuvau tokioj situacijoj, sunku pasakyt..

    kristale

  10. 3

    nera kile ne vieno konfliktu musu seimoje del fiansiniu dalyku, kaip galima sakyti, kad vienas maziau uzdirba uz kita, juk rytoj viskas gali pasikeisti...

    Lukniukas