Atsakymai

  1. 2

    nesu pirkus ,nes drauge buvo nusipirkusi tai ir sake kad kazkoks nejaukus dilkciojimas jauciasi ,tai as net ir nepirkau .

    lina38

  2. 2

    as irgi naudoju.. man sudirgsta, niezti, persti, parausta ypac tada kai po skutimosi...
    bet kitais atvejais lyg ir nieko tokio, na ispradziu siek tiek niezti, paskui viskas tvarkoj. Labai patenkinta, nes pas mane prakaitavimas kazkoks padidintas, niekas nepadedavo.
    Geriausia naudoti Driclor prieš miegą, kai prakaito liaukos mažiausiai aktyvios. Ryte gerai nuplaukite Driclor ir nebenaudokite jo dienos metu. Iš pradžių naudokite Driclor kiekvieną naktį, kol prakaitavimas liausis. Po to naudokite Driclor du kartus per savaitę arba rečiau.

    ingutee

  3. 1

    Aš šią priemonę jau naudoju savaitę, bet vis dar prakaituoju. Vilties dar turiu, nes ant pakuotės parašyta 1-2sav. naudoti kol sumažės. o dėl tų dilgčiojimų,niežėjimo ir t.t. netepkite už plaukelių augimo ribos. pati išbandžiau ir tikrai tada tik truputi paniežti kai tik užsitepi.

    Anonimas

  4. 1

    As irgi ji nusipirkau dar vasara, pasitepiau viena karta pries nakti, bet labai dilgciojo pazastis, tad nutariau nebenaudot. Iki siol metosi kazkur vonioj nereikalingas. Bet jeigu kokia vasara padidetu prakaitavimas, manau, bandyciau vel.

    Vita_321