• 12ats.

    Kokius tepalus naudojate malsinti raumenu skausmui? Kurie is ju jums buvo tikrai efektyvus?

    Vyui jau kelinta diena skauda spranda, negali pasukti, pajudinti, visas kaip mieta prarijes :).... tepiau jau daug kartu Fastum geliu ir Dr. Teis sildanciu tepalu, svelniai isglostau, ismasazuoju.... bet jokio poveikio. Gal jus ka nors esta bande tokiems skausmams ir jums padejo?

    MeskeriotojaSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mes taip pat naudojam fastum geliu

    gabytux

  2. 3

    dolobene iš tiesų yra neblogai padedantis,nes sudėtyje yra uždegimą malšinasnčių dalių.Bent man tai nugarai padeda.

    lira1111

  3. 2

    Pabandyk Foreverio šildantį arba MSM gelį nuo skaumsmo. Jei mbūtum vilnietė duočiau mėginukus, išbandytum jų efektyvumą..

    Jorkaile

  4. 2

    "Finalgon" tepalą naudojam..

    laimike

  5. 2

    Alvedama, bet ar jo Lietuvoje yra pirkti, nepasakysiu.

    juratele

  6. 2

    Nervu sakneliu uzdegimas dar gydomas Diclofenaku.Ji leidzia arba yra tableciu. Tegu laiko siltai ta vieta, nesistengia issijudinti.Kai aprims skausmas tada ir judes kaip anksciau.

    Linute39

  7. 2

    pritariu kristelei - ir mes naudojam rusiškus. labai gerai veikia masažinis toks "gel dlia masaža, radikulitny balsam" aišku, čia rusiškai turi būti :))) jo yra ir vaistinėse, jei neklystu, camelijoj, tai ir masažui tinka, ir šeip raumenis atpalaiduoja. gydytoja patarė ir dukrai naudoti - daug sportuojant kojų raumenis dažnai pertempia... jis ir pigesnis, nei kiti, ir tikrai geriau veikia...

    Ineta_

  8. 2

    labai geri yra rusiski tepalai, bet kiek zinau vaistinese nera ju ir tikslaus pavadinimo nezinau reiktu paklausinet. bent jau mes tiek nuo nerviniu ytampu tiek nuo alergiju (jei nesilauki) perkam rusiskus ir zymiai geriau veikia nei cia visokie fastumai, tavegiliai ir pan.

    Anonimas

  9. 2

    Dolomene ar kazkas panasaus yra tikrai geras,tik nezinau ar ant sprando ji galima tepti...

    Gyvaciuke

  10. 1