• 9ats.

    metine pajamu deklaracija

    norejau paklausti gal kas zinote ar jau galima jas teikti kad susigrazinti pajamas?ir kaip dabar jas reikia pildyti,iejau i savo ta bankininkyste bet nelabai ka suprantu...klausimas panasus buvo,bet ten pries metus

    masiniukeŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Oficialiai VMI viska suruosia nuo kovo pirmos. Taciau patartiniausia kovo vidury jau bandyt :) El bankininkystei dar nebus nieko.. Tad dar menesi palaukite.. Tada jau oficialiai viskas privalo but suruosta..

    _Lika_

  2. 1

    Tai jei turri savo el.deklaravimą, tai užeik ir jei pamatysi suformuotą pažymą arba preliminarią pajamų metinę deklaraciją, tai tada ją peržiūrėk, ir jei viskas gerai, persiusk.

    Jorkaile

  3. 1

    ten viskas tuscia,viska irasineti reikia.kazkokia nesamone :D
    tai padesiu ziureti tada kovo menesi

    masiniuke

  4. 1

    tai as manau kad cia ne pajamu,bet sakau va pasiklausiu gal nauji metai nauji istatymai ir galima anksciau pradeti :D o bet jei as neturiu jokio turto ir man cia ta pazyma kazkokia ar galima pildyt bus ar geriau palikt taip kaip yra.

    masiniuke

  5. 1

    Jo, pagal sita sablona galesite susipildyt:).. Pas mane toiks irgi yra.. o kai buvau mokesciu inspekcijoj (praeita savaite) sake dar nieko nepildykit, nes VMI nieko nesuruose.. Sako laukit kovo vidurio:)

    _Lika_

  6. 1

    as cia klausiu del to kad ziurineju ir radau savo skirelyje kazka prisegta na cia viena fraze ir ka su ja man daryti,yra ir forma el,pildymui,bet cia gal siaip kokia?ar apsimoka pildyti?

    Pranešame, kad jau atnaujintas elektroniniu būdu pildomas Metinės gyventojo (šeimos) turto deklaracijos (forma FR0001 ir jos priedai) šablonas – įrašyti nauji turto deklaravimo pareigybių (priežasčių) kodai, skirti gyventojams ir jų šeimos nariams, pageidaujantiems gauti valstybės paramą būstui įsigyti ar išsinuomoti.

    masiniuke

  7. 0

    sveikos, mergaites, jei kam labai nesigauna - galiu pagelbeti pildant pajamu mokescio deklaracijas (turto taip pat, jei kam reikia) ir uz 2010 m ir uz ankstesnius 5 metus, jei yra ka ir uz ka grazinti:) zinau is patirties, kad daug kas is nezinojimo susigrazina ne visus pinigelius...Jei kreipiates i VMI, ten kartais padaro kaip greiciau, o ne, kad daugiau grazinti:) zinoma, kaip ir visur, l.priklauso nuo darbuotojo pas kuri pakliusit:) mano kontaktai 867310210 arba el.p. kurgine@one.lt, kaina nuo 20Lt (priklausomai nuo deklaracijos sudetingumo)

    Margo2011

  8. 0

    Jeigu neturit jokio turto,tai ir nera ka deklaruot.o toj pazymoj ka nors parasyta ar tik tuscia forma atsiusta?

    Anonimas

  9. 0

    tai cia apie turto deklaracija,o ne apie pajamu mokesti,GPM tik nuo kovo men galima bus pildyt.

    Anonimas