• 11ats.

    ar mamytes vaikstot/vaiksciojot i baseina nestumo metu ar su kudikeliais?

    gal kuri lanket baseina nestmo metu? kokia patirtis? ar padejo veliau gimdant? jei lanket, ar teset veliau uzsiemimus ss leliukais?

    safariEMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    kazkaip bijau eit i baseina del chlorkalkiu ir dar pilvas strijom ismestas tai biskuti bijau kad nepakenktu

    gabytux

  2. 2

    nea nevaisciojau, ten vistike yra chores, o a sjai alergiska, mane ten pykindavo

    caila

  3. 2

    Laukiuosi,ir viena salta diena mano brangusis padare man staigmena.Nusivede i spa.Niurzgejau,ziurejau skeptiskai....Bet labai patiko.Ir nakti taip saldziai miegojau.... :)

    Amorsita

  4. 2

    as vaiksciojau budama nescia, tai man padedavo isvengti nugaros skausmu, o kiek tai padejo gimdymui nzn bet mano gimdymas buvo greitas ir lengvas. o su leliuku dar nejau, nes maziui ilgai negijo virkstele o dabar labao pleiskanoja odele.

    wiktoriuke

  5. 2

    as lankiau baseina budama nescia,bet ne kazkokius uzsiemimus,pati savo noru,netaip skaudedavo nugara...o su dukryte buvom kelis kartus baseine,labai gerai ji jauciasi vandeny,specialiu uzsiemimu irgi nelankeme,suzinojau per velai,kad galiu tuo pasinaudoti...

    Anonimas

  6. 2

    nelankiau nestumo metu,nes mieste nera baseino.o su leliuku nepakliuvom,nes dideles eiles i vieninteli leliuku baseina,kai butu eile priejus,butumem per dideli baseinui,taip pasake,ten dirbanti moteriske

    ruta26

  7. 2

    nescia nevaiksciojua, nes vanduo nera mano didziausia silpnybe, bet su lelium ejau-liuks patirtis

    Lukniukas

  8. 1
  9. 1

    smagu :) as siandien pirmasyk ejau butent i pamokele nescioms. pasiseke, kad kompleksas su baseinu 2min nuo namu. pirma pamokele net nepasakyciau kad labai ypatinga buvo, bet kadangi vanduo mano silpnybe, tai siaip patiko.. tikiuosi kad bet kokiu atveju sportas pades svorio per daug nepriaugt ir geriau jaustis( turiu problemu su nugara jau seniai).. tik gaila kad pamokele 1 karta per savaite, vis kazkokiu pratimuku duoda padaryt,tai viliuosi kad veliau bus lengviau su nestumu ir gimdymu :))

    safariE

  10. 1

    buvau kelis kart nuejus i baseina, bet neinu i spec. nesciosiom, nes ten ir kaina vos ne dvigubai brangiau gaunasi nei paprastas menesinis abonimentas. Kitam menesiui zadu issipirkti abonimenta nes jau pradeda skausmai vaginti :)

    Adri