• 19ats.

    mano berniukas gime na kaip cia pasakius na kaip liaudis kalba ryzais plaukais,na jau spalvele keiciasi sveseja bet turi toki auksiniatspalvi,gal kam ir taip yra buve ar zinot pavyzdziu ,ar plauku spalva pasikeis,musu giminej nera ryzaplaukiu,nenoriu kad vaikuty uzgauliotu mokyklose ar kur.

    Anonimas1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    ne musu tikrai tokia nera ryski,bet zinot visi kaip zinodami vis kanors uzmeta,kai nuvezem kai sirgo i klp ligonine tai gydytoja kokius 3 kartus pakartojo ne vardu o ryzikai tai paskui nebetveriau pasakiau nevadinkit taip,ir pagalvojau jai db tokie isilavine zmones vadina tai kaip bus tarp vaiku,bet nieko tikiuos pasikeis.aciu kad dalinates savo ziniom apie tai nes tikrai smagu kad eina su kuo pasikalbet ta tema.:)))))))))))

    Anonimas

  2. 4

    na, apie ryžumą, gal nieko konkrečiai nepasakysiu, bet mano vieno sūnaus plaukų spalva nuo gimimo buvo šviesi, labiau į blondiną panaši spalva buvo, kai mes abu tėvai brunetai. Kartais netgi juokais sakydavo, kad tai "kaimyno" vaikas :) Bet jau gerokai sūnui paaugus, spalva vis tik pasikeitė ir tapo analogiška mūsų, tėvų plaukų spalvai.
    Nors va, draugės dukrytės (jai 1 m.) irgi ryža :))) plaukų spalva, bet tą spalva yra kaip giminės- mamos brolio plaukų spalva. O kaip bus vėliau, ar pasikeis, galima tik spėlioti.

    elegancija

  3. 4

    na jo nera tokie raudoni na tokie auksinis atspalvis,bet kaskaip nekreipiau as demesio isvis atvazevo draugai aplankyti na ir taip be gedos sako o ryzikas,nuo to karto ir pradejau kreip demesi,matot kitu pasikeicia,o kiti gimsta tamsesni paskui surizeja,turiu pavizdy drauguose:(

    Anonimas

  4. 4

    man ir labai gražūs tokie vaikai,koks stebūklėlis.Kaimynų vaikas ir gimė auksinių plaukų,mama labai šviesių plaukų,o tėvas labai tamsių.Pas juos giminėje nebuvę tokiais plaukais :))
    Manau kad jau praėję tie laikai kai užgauliodavo net akiniuočius

    lira1111

  5. 4

    vyro vaikuciai is pirmos santuokos gime auksiniais plaukuciais,dabar jiems 10 ir 8 metukai,tai plaukuciai visdar tokie pat.o vyras vaikystej taipogi buvo tokiais plaukuciais,po 20 gimtadienio patamsejo.Ir musu bendras vaikutis paveldejo mano ruda plauku spalva.o del uzgauliojimu tai tik tiek galiu pasakyti,jei kuria diena vaikutis paklaus,kodel visi vaikai juokiasi ar saiposi,Paaiskinti,kad gimei is saulytes,esi saulytes kudikelis.

    ruta26

  6. 3

    tai gal pasikeis jei nera is seimos tokiais plaukais

    gabytux

  7. 3

    svarbiausia pati taip negalvok :) jei seimoje jausis grazus, giriamas, mylimas, tai ir i kitu patycias maziau kreips demesi... o gal ju net nebus, nes daugiausia tyciojamasi is savimi nepasitikincio vaikucio... o auksiniai plaukuciai labai grazu.. dar ir todel, kad reciau pasitaiko...man paciai labai grazu :)

    Ausrute

  8. 3

    noreciau buti stipri ir neimt i galva bet ka padarysi kad esu tokia .

    Anonimas

  9. 3

    nezinau kodel bet man tie ryzaplaukiai labai grazus zmones,jie kazkokie isskirtiniai,ugniniai,tik gaila liaudies poziuris kitoks,vaikai truputi menkinami,man tai nesuprantama.

    pinakolada

  10. 3

    mano sunelis irgi gime truputi ryztelejas,manem kad is augs,bet...jam jau du su puse ir jis ryzas,nors mes abudu ne,ir giminei tokiu nera. bet as nesuku galvos del to,svarbu sveikas,ir kad uzaugtu doru zmogum tada plauku spalva netures reiksmes.

    egluze