Atsakymai

  1. 3

    Numezgiau vieną eilutę: kepurytę, mezgtuką ir batelius. Būčiau daugiau mezgus, bet teko liautis, nes labai nepatogu buvo, pilvas labai anksti išsipūtė, niekaip neradau patogios padėties atsisėsti, kad galėčiau mezgti, niekaip negalėjau įsitaisyti ir teko atsisakyti šito malonumo.

    bum

  2. 3

    as neriu vaseliu leliukams batukus. pradejau dar kai tik planavau leliuka, apdalinau visas drauges, pazystamas, o dabar savo leliukui kraunu maisa. deja daugiau nieko nemoku, bet dar turiu daug laiko iki gimimo, butinai ismoksiu ka nors daugiau.

    Vita_321

  3. 3

    o as mezgiau, visai neblogai isejo, tik va kad medikai pamalavo del vaikelio lyties tad rozini pacios numegsta megstinuka teko atideti i sona, busimai kadanors atzalai:D

    wiktoriuke

  4. 2
  5. 2

    As tai batukus su vaseliu ir virbalais mezgiau ir dabar mezgu,tiesiog atsipalaiduoju,ir dar siuvinejiu vaikui vardini kryzeliu paveiksleli,na pvz.vaiko svori,varda,pavarde,zodiako zenkla,gimimo data,jau du mano vaikuciai turi,tai dabar treciajam siuvineju,nors ir nezinau kas gims bet zodiako zenkla jau pradejau siuvinet,o kai gimsta uzbaigiu ir kabinam ant sienos su remeliu.

    NORFA

  6. 2

    Numezgiau antklodele ;-) Reikejo prisiminti 5tos klases igudzius. Bet pats lengviausias dalykas diletantei, isirenki grazius siulus ir vienu rastu mezgi sau. O krastelius apneriau. Geras dalykas saltais ziemos vakarais! Bet reiks pasimokint ka nors sudetingesnio ;-)

    Anonimas

  7. 2

    oi kad visai nemoku megzti tai ir neteko tokio darbo dirbti

    lina38

  8. 2

    nemoku megzti bet noreciau moketi.....

    rasiuksas

  9. 2

    zinoma kad niekada ismokti nevelu :) as kazka bandziau megzti bet nelabai isejo tad isardziau...

    aronas

  10. 2

    ne nieko panasaus nedarau, nes man nepatinka megzti..istikro net nelabai ir moku todel nemezgu...jeigu ir gerai mokeciau kazin ar megzciau. tiek graziu dalyku yra pirkti megztu pati taip tikrai nenumegzciau o ir mezgant ar neriant kazkaip labai miego uzsimanau:)

    Anonimas