• 7ats.

    Baby Coccole aliejukas

    Ar naudojate Baby Coccole aliejuką savo naujagimio odelės priežiūrai? Ar nesukelia alergijos mažyliui, nes jame yra kvapų, be to jis nėra ekologiškas? Gavau dovanų ir nežinau ar rizikuoti tokiam mažučiui (dvi sav.) naudoti ne natūralų produktą.

    jurg1taKosmetikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Apie Baby Coccole produktus tik geri atsiliepimai is mano puses. Jei nenorit tepti ant odeles, galit i vonele maudant ipilti laseli. Nors mes savo dukrytei nenaudojom jokiu aliejuku iki kokiu 6 men., o ir veliau tik kartais. Kol dar toks maziukas - nenaudokit, naudokit, jeigu reikia, koki turit savo ekologiska, o veliau sunaudosit ir si, vaikui arba sau :)

    almyte7

  2. 3

    naudojau, nealergizavo. Man irgi ši linija yra priimtina ir nieko blogo negaliu nė apie vieną produktą pasakyti. Naudoju ir kremus veidui, nuo šalčio, nuo iššutimų, muilus, šampūnus, dantų pastą. Kol kas nežadu jos keisti.

    elegancija

  3. 1

    labai geras aliejukas,as kartais mazyli patepu,bet daugiau sau naudoju,nes mano oda lb sausa

    ruta26

  4. 1

    mums jis netinka, as uz dzonsono

    caila

  5. 1

    na si linija produktu yra tikrai gera. man patinka si ir neutral :) pabandykit ant maziuko lopiuko - kojytes pv, ir pamatysit ar nesualergizuos :)

    Jogurtas

  6. 1

    tokiam mažuliukui tikrai nenaudočiau, nes rašai, kad kvapų pilnas, bet šiaip ši linija man patinka. Atosensitive babycoccole linijos aliejuką metinukui pildavau į vonią ir tikrai odą patepdavo,nes linkusi į sausumą. Tokiam mažam tik kremą ar tepalą nuo iššutimo naudojau ir dar, tiesa, emolium linijos priemones sausai,raudonai odai patepti. Nesilaukiau tos nuostatos, kad visi tepaliukai turi būti ekologiški,bet kvapnių priemonių vengiau ir lyg šiol vengiu

    labirinta

  7. 1

    Kudikiam reikia kuo maziau tokio brudo.jis dar labai maziukas kam ji teplioti.kirksniukus patepkite specialiu kremuku,kad nesustu ir uztenka.

    lolitaaa