• 10ats.

    Staciatikiu kristo drabuzeliai

    Sveikutes geguzes menesi kristysime suneli,esam staciatikiai,nezinome kur galima butu nusipirkti drabuzeliu berniukui,musu mieste nera,gal kas zinote kur galima isigyti?

    NadezdaReligijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    o as manau kad krikstas taipat svarbus kaip pirma komunija tiek vaikeliuj tiek tevams norisi kazko ipatingo isimintino norisi pasipuosti bandykit rubeliu ieskot proginiu drabuziu parduotuvese ar turguj

    irma1

  2. 1

    Oj tai uzeik i lino parduotuve ir nupirksi lininius marskinukus. Matai nelabai iki galo as zinau tas tradicijas staciatikiu. O Kazkas is aplinkiniu pazystamu gal moka naudotis siuvimo reikmenimis tai galetu pasiuti ir maziau baderio butu Jums. :))

    Anonimas

  3. 1

    suprantu kad nereik kazko prasmatnaus,tik ka pakrykstytas vaikiukas aprengiamas tokiais marskinukais iki keliu,tada uzdedamas toks raistelis ant pilvuko,ir kryzelis,o jau paskui po visu preceduru ji galima rengti kaip nori.

    Nadezda

  4. 1

    Nepyk uz klausima, o kuo skiriasi staciatikiu ir kitokio tikejimo kriksto drabuziai. Manau jei vaikas bus aprengtas tvarkingai su kostiumeliu ar kt tikrai niekas nieko nesakys. O jei as neklystu staciatikia krikstinami panardinimu i kubila. Tai tokiu momentu drabuziai nereikalingi. Tad gal ir neverta perdedai rupintis drabuzeliu. Juk krikstas nera drabuziu demonstravimas ar kr.

    Anonimas

  5. 1

    gal kas internetiniu parduotuviu zinote?

    Nadezda

  6. 1

    vaziuot i didesni miesta ir ten paieskot. neparaset nei kokiam mieste gyvenat , tai kaip jums mamytes patars kur ?

    Mazute

  7. 0

    As siunu visu religiju kriksto rubelius.Siaip jau skirtumas rubeliuose yra.organzza@inbox.lt

    Anonimas

  8. 0

    Siaip tai tie drabuzeliai uzsakomi cerkvej.

    Anonimas

  9. 0

    Kas per nesamone? Skirtumo nera kur krikstysit vaika, baznycioj ar cerkvej. Drabuzelius perkat kokius norit, ir kurie jums patiems patinka. Mes birzeli krikstysim dukryte cerkvej, ir niekur nesu girdejus tokiu dalyku, kad turi buti kazkokie isskirtiniai kriksto rubeliai.

    Anonimas

  10. 0

    apie staciatikiu rubus nieko nezinau tik teko girdet kad jie prausia vaikus bliude kazkokiam,imerkia....tai gal nuogus tuos vaikus ten maudo nezinau

    Anonimas