• 16ats.

    gal katra nors laukiates dvynuku? net nezinau, kaip elgtis, patarkit?

    Labai nustebau sizinojusi is daktares, kad laukiuosi dvynuku ...nuolat laukdavau nestumo, bet vieno zirniuko, o cia du :) net nezinau, kaip elgtis patarkit? pirma karta turesiu leliuku :)

    kavinuke1Psichologinė savijautaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    patikek yra to vargelio tikrai reiks pagalbos nes su dviem yra socei kas veikt....sakau is patirties...

    Viktorijaaa

  2. 3

    ir as kaskada norejau dvynuku,sveikinimai

    daival

  3. 2

    kaip faina :) labai labai laaaabai sveikinu :) as taip pat labai noreciau dvynuku... :) na svarbiausia dabar rupinkis savimi ir savo pilvuku :) lengvo nestumo :)

    Forti

  4. 2

    dvigubi sveikinimai:-),saugok save ir savo dvi kruopytes

    ruta26

  5. 2

    sveikinu! man turbut butu baisu, daktare nuramino kad tik vieno laukiames :) nuraminau vyra, sakydama kad pirmai pradziai uzteks ir vieno... mano geriausia drauge is identisku dvyniu poros-smagu joms :)) manau, bus dvigubai dziaugsmo namie, ir dvigubai daugiau darbelio.. bet juk mes, mamytes, saunuoles-su viskuo susitvarkom, del to juk vyrai ir negimdo-neiskestu :)))

    safariE

  6. 2

    mano drauge turi dvinukus 15metu ir pastojo vel po 15metu ir vel dvinukai,bet ir kaip pirmi porike.......neturejau dvinuku -bet bijau kad ir nesusitvarkyciau nes vienas pasiutes neina islaikyti,bet sveikinu:))))

    Anonimas

  7. 2

    gaila, nea, bet visai noreciau

    caila

  8. 2

    oj net siurpas apima kai supranti kad po tavo sirdimi auga du mazi zirniukai, o jausmas neitiketinas laukiu nesulaukiu :)

    kavinuke1

  9. 1

    jetau aciu labai labai :) tikekimes nebus sunku gimdyti?

    kavinuke1

  10. 1

    Jaaaaatau kaip faina. SVEIKINIMAI!!!! Ot lauki lauki zmogau sau stebuklelio ir se, kad nori is kart du dziaugsmus turi!!!! Klausi kaip elgtis? Na paprastai elkis augink pilvuka ir jo gyventojus, bei dziaukis dviguba gyvybe. ":))

    Anonimas