• 15ats.

    bandymas pastoti

    mes su vyru jau keli menesiai kaip bandom daryti leliuka, bet nesuprantu kame proble : jau kaip padarom ta reikaliuka, viskas isbega ,galiu guleti aukstyn galva, bet vistiek niekas nesigauna.... as manau gali buti priezastis to ,kad negaliu pastoti ... ar jums taip buna ?

    rubi2irNėštumo planavimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    manau, kad jus megaukites tuo reikalu, o ne programuokit save galutiniam rezultatui "kad tik pavyktu, kad tik pavyktu", gal rutina prisideda - pakeiskit aplinka, tai sako padeda... tarkim, mano drauge 3 metus bande pastot ir tik isvykus i kita sali, nepraejus ne menesiui, tapo nescia :) beje, keli menesiai - ne rodiklis, manau, atsipalaiduokit, apie tai negalvokit ir pamatysit, pati nustebsit, kad jus - jau nestuke :) sekmes kuo didziausios :)

    Forti

  2. 2

    na mes tai labai greit pastojom, bet kaip sake solveigyte kai maziausiai tikesies taip ir bus, as ir visai netiketai pasidariau testuka, ogi ziuriu-teigiamas :)

    xinesax

  3. 2

    labai jauciuosi isekusi nuo visko ,gal del to dar negalu pastoti....
    siuo metu rosiuosi isioperuoti polipa is gimdos, gal tas dar trukdo pastoti...
    noriu antro angeliu, bet kaip atsibodo,darom darom ir nieko, pirma leliuka kai darem tai labai greit uzkibo, tai antras manau turetu dar greiciau uzkibti, bet nieko .... na tikekimes ne tik jus sulauksit geru ziniu bet ir as ..... :)

    rubi2ir

  4. 2

    nepergyvenk dar tik keli menesiai praejo :) kai nepastojama du metus tai jau problema, o dabar neimk i galva atsipalaiduok ir negalvok taip stipriai apie leliuka, kai maziausiai to tikesites angeliukas ateis pas jus :)

    solveigyte

  5. 2

    su vyru antra leliuka ilgai stengemes gal daugiau nei metus bandem dar reikia gerti folio rugsti.

    daival

  6. 2

    na kazkur isbegti tai ir turi, juk nepasiliks sperma jusu kune, ji turi pasisalinti, o kad pastotumete tai nereikia 5 saukstu spermos:) po akto pasikiskite pagalvele po uzpakaliuku ir taip ramiai pagulekite, o gal tiesiog neuzgaudote vaisingu dienu?pabandykit nusipirkti ovuliacijos testu, nors manau Lt kaina turetu kandziotis, bet ech kogi mes nepadarom del tu stebukleliu:) sekmes ir lauksime geru naujienu:)

    Lukniukas

  7. 1

    Na mes su vyru irgi bandem 6 men.Jau buvau nusivylus ir galvojau kad su mum kaskas negerai.Net i nevaisingumo klinikas buvau uzsirasiusi.Bet nusipirkau ovuliacijos testuku,galvoju isbandysiu.Pasirodo kad mano vaisingos dienos visai kitos buvo ,nors ir ciklas reguliarus.Ir ka gi pavyko jau 7 sav. kai laukiuosi.

    Anonimas

  8. 1

    ne nepirmas leliukas turiu dukryte 2 metuku, su kuria labai greit pastojau, nes buvom i uk isvyke padirbet su vyru ....

    rubi2ir

  9. 1

    Keli menesiai nepastoji tai neikis, sako per metus laiko nesisaugojant jeigu viskas gerai turi pastoti.

    astuke

  10. 1

    Patarciau maziau stresuot juk bandot TIK kelis menesius ! Po sex pasikisk pagalve po uzpakaliuku ir pagulek ramiai 30 min . Pirma leliuka planuojat ?

    Mazute