• 23ats.

    kaip toleruojat tokius zmones kurie giresi kaip pvz mano pazystama turi nusipirkusi vezimuka ir konkreciai matos kad devetas pirktas o ji na giresi va naujas 1000lt mokejau????

    AnonimasSu draugaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    turiu tokia,kai pradeda girtis,as ja isklausau,galva palinguoju,bet sirdy pasijuokiu is jos:) tegu plepa,gal ir yra tokiu,kurie ja tiki,bet jau ne as.ne viena karta teko suprasti ar suzinoti,kad meluoja.

    axom

  2. 5

    na yra toks zmoniu tipas ir man tokie zmogeliai nelabai priimtini. sunkiai su tokiais zmonemis man bendraujasi, nes pokalbis normaliai nevyksta, o tik viskuom giriasi, didziuojasi, puikuojasi... tokiais materialistais vaidina, o kiseneje vejai svilpauja... net juokinga, vaikiska... tustybe...

    romantike

  3. 5

    as tai esu tokia tesmukiska ir pasakau ir poto sako na tu pavydi man kad as turtinga,nemoku as nutileti nzn kaip to ismokti.....

    Anonimas

  4. 4

    ;):D Oi nepyki bet skaitant tavo kl net nusijuokiau prisiminus savo bendradarbe,kuri mego nereliai gyrtis.Aisku mes visos nekreipem i tai demesio,tik nupusdavom kreiptom lupom,kas ja siutyno.:)Na gyresi" nerealiai"-jai as pasakiau kad man duris sarvo sudejo uz 1500(lt(pries 4m)tai jos sunus-uz 5000lt.Na visur pas ja reikejo sumas du kart padydinti,bei darasyti nuliu papildomu.:)

    Fausta

  5. 3

    Man tai juokinga :D kam isvis i tokias kreipti demesi, tegul pasivaizdina, pamatys, kad niekam neidomu ir nustos :)

    Mea

  6. 3

    Zinau, tokiu keleta zmoniu, kurie giriasi del brangaus daikto, nors is tikro ju kaina tikrai nera tokia kokia sako. Tokiu zmoniu tik paklausau, linkteliu galva, kad klausau, bet tyliu, nepradedu irodineti, kad as zinau kiek mokejai is kur gavai ir tt.
    Nepatinka tokie zmones, stengiuosi kiek imanoma nuo ju atsiriboti..

    Imbiere

  7. 3

    tai reiskias daug yra tokiu zmoniu pagirunu.

    Anonimas

  8. 3

    oj nekreipiu demesio man tik gaila tokiu zmoniu...pazystu tokiu sako viena bet tikrai zinau kad yra kitaip...va mes nusipirkom vezimelei tai zmones ant principo iesko geresnio ir brangesnio nu kvaila tiesiog, jei as radau padeveta geram stovi tai ir emiau man nera reikalo buti kietesnei uz kitus....arba sako 3in1 vezimeliai geriausi kai mes toki nusipirkom sako oj cia sudas nepatogus tokie zodziu jei butu pirmi nusipirke tai nsakytu kad gerai:))))

    Anonimas

  9. 3

    Na tokie zmones dazniausiai nori parodyti tai ko neturi,ir jiems patinka girtis, kad kiti pavydetu. Nors dazniausiai pavydui nera reikalo. Na gal ji taip geriau jauciasi. Gal ji pripratusi buvo viska gauti nauja ir prabangaus, o dabar nera tokios galimybes ir sunku tai pripazinti.

    Anonimas

  10. 3