• 14ats.

    Mamytes patarkit.Ketinu vaziuoti i darba parodyti bendradarbiams savo princeses.Kai bus trys menesiai.Bet nezinau kaip elgtis, nelabai dar atpazystu kada ji pradeda verkti kai nori valgyti.O ir MP negaliu nusitraukti nes ji valgo kartais kas pusvalandi tai nelabai kas lieka nusitraukimui.O maitinti atsisedus nemoku, tik atsigulus.Kaip jus elgtumetes? Pradetu vaikas vergti ir vaziuotumet namo? Kaip jus pasiruosiat tokioms isvykoms is namu? :)

    sarbal1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    As manau kad dar per mazas. Kas nori tegu jus aplanko namuose.

    kristulele

  2. 3

    pasiruosciau kokio misinio kad jei noretu tureciau ka duoti

    saulllyttte

  3. 3

    manau atideciau tokia isvyka iki tada kada jau viskas susireguliuotu,kad tai kas turetu kelti dziaugsma nebutu stresas.Juk kai jus nerimausite ir vaikiukas bus neramus ir malonus pasisedejimas greiciausiai virs labai dideliu stesu visiems.Jei bendradarbiai dega nekantrumu pamatyti jusu mazyle,geriau tegul jus aplanko namie-ir jums ir vaikiukui bus ramiau savoje aplinkoje,esant reikalui galesite trumpam atsiprasyti ir pamaitinti. :)

    Rita

  4. 2

    aš taip pat pritariu, kad gar per mažas, dar spėsi parodyti;)

    pupa34

  5. 2

    Jeigu jau nepasitiki savimi, tai tikrai su vaikučiu niekur nevažiuok, kol galutinai suprasit vienas kitą. O bendradarbiams gali nuotraukų mažulio nunešti, arba jie pas tave į namus atvažiuotų. Kai paaugs, netgi vaikščios, tada ir nuvažiuosit. Juk dažnai visi vaikutį panešioti, palaikyti ant rankų nori, o darbo kabinetas vaikui ne pati geriausia vieta būti ir labai greitai jis pavargs, o tada daugiau bėdos turėsi tu, o ne bendradarbiai:)

    elegancija

  6. 2

    as ir manau kad dar anksti kaskur maziuka veztis tegul geriau pas jus sveciai atvaziuoja ;)

    kristale

  7. 2

    Ir as pritariu, kad gal geriau bendradarbiai pas jus.... Ypac jei neiseina kokias min 2 val. pabuti nevalgius.
    Na, bet jei jau taip norit pacios prasiblaskyti, tai as pamaitinciau vaika pries pat isvaziuodama ir buciau ten tol, kol neprades verkti arba neateis laikas maitinti. Vaikas gali verkti ir ne del to, kad alkanas, gal jam per didelis stresas ir pan.

    Ausra

  8. 2

    bendradarbiai turbūt mielai atvažiuotų aplankyti jūsų į namus :)

    vilmazak

  9. 2

    Kai vaikas nusistatys pastovu grafika,ir jus zinosit kada valgo kada miega tada ir vaziuokit:)

    sandra

  10. 1

    Geriau jau bendradarbiai pas tave atvaziuoja.

    gintarep