• 13ats.

    Nepapuolam i darzeli!!!

    Ar yra mamyciu susidurusiu su sia problema ?mes nuo gimimo uzsirase o mums nera darzeliuose vietos kovo .m.Tik nuo rugsejo priims .Mamytes Ka darot tokiu atveju?
    Kaunas

    rutikasLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    mes taip pat nepapuolem i darzeli esanti visai salia namu.Bet tikiuosi kad eile per du metus pasislinks.Del visa ko toleliau uzsiregistravom dar i du darzelius,apsidraudimui

    ginnta

  2. 2

    I kokoi cia Kaune darzeli vietos nera?kurioje vietoje?

    aurikuka

  3. 2

    sweika mum taip pat nebuvo vietos net 2012 m. taip direktore aiskino tai kai paskambinau i svietimo ministerija tai staigiai vietu laisvu atsirado.pabandyk gal tiesiog nenori nes turi savo ''turtinguju teveliu'' rateli ir todel nera jum vietos? svietimo ministerija gali pasiziuret to darzelio vaiku skaiciu ir ar yra laisvu vietu.pasiskambink ir zinosi sekmes:)

    giedryte

  4. 1

    mes jau tris metus laukiam eiles dviejuose darzeliuose ir vaiko nepriima, nes nera vietu, del to ir darbo susirasti negaliu. Bet ir mums sake, kad nuo rugsejo reikia prasyma rasyti, nes kitais menesiais nepriima. Siaubinga tvarka, o kysiams ir auklems pinigu neturiu.

    vinipukas

  5. 1

    na tai viskas aišku tada.
    Belieka auklės pasiieškoti iki to laiko...

    lira1111

  6. 1

    Ar norit į lopšelio grupę?Nes šiaip nuo 3 metų tai nebudavo problemos papult į aleksoto darželį

    lira1111

  7. 1

    Kiek girdejau dabar bus taip, kad kiekvienas vaikiukas ateidamas i darzeli atsines ir savo "krepseli"...Manau, kad greit darzeliuose vietu visiem bus, nes kiekvienas vaikas nes pinigeli...Gal as klystu, nes gyvenu ne lt, gal mano zinios pasenusios..:)

    Jaudrute

  8. 1

    mums taip buvo - susitarėm, užsirašėm, o paskui sako nėr vietų.. tada nuėjom į gretimą darželį, nunešėm "maišelį" ir atsirado vietų... nepatinka tokie dalykai man, bet kai reikia į darbą o išeities nematai, tai ir ryžtiesi tam ...

    Ineta_

  9. 0

    Sveikos mamytes, nenusiminkite nuo rugsejo menesio Kaune atsiras naujas privatus darzelis. Tad galesite kreptis i mus :), tikrai padesime isspresti sia problema.

    Uniqum

  10. 0

    Taip norim i lopseli papulti.Dave ir mum lapuka su aidi kodais ,bet kas is to boruzeleja dar ir atgal pasislinkome .
    Nuo rugsejo prieisim eile tikrai Aleksote ,bet dabar kur det vaika ,net laikinai niekur nepriima.

    rutikas