Atsakymai

  1. 3

    turetu gauti laidojimo islaidoms

    gabytux

  2. 2

    kazkokia gauna is valstybes.jei neklysut apie 1500lt

    bantukas

  3. 2

    Mes pries pora sav ir palaidojom artima zmogu ir galiu pasakyti,kad sodra sumoka 1400lt laidotuvem ir jei zmogus buvo pensijinio amziaus,tai mokamos paskutines 2pensijos jam.

    pavasarinuke

  4. 2

    tiek mirus tiek gimus ismokama vienoda pasalpa is savivaldybes ir tai nesvarbu dirbantis ar ne 1400lt, po to jeigu pensininkas tai 2 pensijas ir dar viena men pensija jeigu jis neatsieme tos pensijos ta menesi.. sakykim mire vasario pirma, o jis pensija gaudavo vasario 17.. tada jam priklausys 3 pensijos, o jeigu mire vasario 20 tai tik dvi pensijos..

    zilvinta

  5. 2

    Zinau, kad mirus pensijinio amziaus zmogui artimiesiems ismokamos 3 pensijos.

    Mea

  6. 2

    nesvarbu pensininkas ar ne,ismoka vienkartine pasalpa kurios didis 1040 lt + is sodros ismoka jei pensininkas,jo 3 men pensija.

    Anonimas

  7. 2

    Laidojimo pašalpos dydis – 8 minimalių gyvenimo lygių (1MGL-130 LT)

    Anonimas

  8. 2

    pasalpa duoda , pries 3 men mire mano mociute tai reikia pirma issiimti is metrikacijos mirties liudijima ir su juo eiti i savivaldybe .jei tai buvo senas zmogutis jau gaunantis pensija tai jis gaus 3 men pensija ,kokia pensija gaudavo tai padauginkit is triju,jei ta men kai mire jau pensija buvo pasiemes tai atgaus tik dvi pensijas, tuos popierius reikejo tvarkytis sodroje ,plius gauna 700 lt karstui ir drabuziam tai juos reikia tvarkytis savivaldybeje socialiniam skyriui,ir jei gaudavo dar kaip slaugos pinigelius tai ir tuos tvarko soc skr,...jei zmogus nepensininkas tai gauna tik 700 lt .

    lina38

  9. 2

    Priklauso nuo to, artas žmogus buvo pensininkas ar ne. Bet kokiu atveju Savivaldybė tą reikalą baigs tvarkyti

    labirinta

  10. 2

    gaunama apie 700lt.tik man atrodo į savivaldybę reikia kreiptis.

    emiliukas