Atsakymai

  1. 4

    o as saldumynu fane :) netgi jauciu priklausomybe jiems,siaubas kazkoks,jei nesuvalgau per diena nieko saldaus silpna darosi,sluoju viska is eiles kas tik saldu namie,kai jau nieko nebera medu,uogiene,siubas,kovoju su savo sita priklauosmybe,nes jau nemazai priaugus esu :(

    pinakolada

  2. 4

    Esu labai didele saldumynu megeja. Megstu ledus, pieniska sokolada,tortus, ivairiausius jogurtus, bandeles, pyragaicius:) Galiu valgyti kiekviena diena:) Bet sau to daznai neleidziu.Beto siaip cukraus nevartoju, nededu nei i kava nei arbata, nei i kepinius. Tik cukru medumi pakeiciu jei saldaus ko norisi.

    kvapni_feja

  3. 4

    taip,Po gimdymo db bandau susilaikyti,bet nelabai iseina.Uzeina netgi saldus priepolis,kai gali suvalgyti rodos visa torta,,,Megstu lb plikytus

    sandi

  4. 3

    mėgstu saldumynus, aišku, nedideliais kiekiais, ir dukrai leidžiu juos valgyti. pastebėjau, kad kai nuo vaikystės gavo po truputį šokolado ar pyrago, tai ir dabar nepuola jų valgyti. o žinau atvejų, kad namie vaikams visiškai draudžiami saldumynai, tai paskui jie kai tik gauna kur - tai valgo, kol bloga pasidaro...

    Ineta_

  5. 3

    na,,,buna tokiu dienu kai visiskai nesinori,,, bet...daugiau dienu kad norisi :))) tad isvada kad esu saldumynu megeja:)

    aronas

  6. 2

    ziauriia,tiesiog negaliu iseit is pardes be sokolado

    Kalnietiene

  7. 2

    Kasdien, jei negaunu kažko saldaus - tai susiraukus vaikščioju..

    Jorkaile

  8. 2

    o as saldumynus kertu issijuosus :) ypac uzeina kaip as vadinu saldumynu "lomkes" kai organizmas tiesiog reikalauja kazko saldaus...ir daug saldaus :) tai buna pries mm :) tada galiu ir du sokoladus iskart sukirst net nemirkelejus :) niam niam :) tai paprastai namuose visada turiu sokoloado "juodai dienai" :)

    Forti

  9. 2

    pries pastojant tai jaukaudavau, kad galiu buti gyva vien saldumynais, man ju reikejo kaip narkotiko... taciau pirma nestumo semestra net ziuret i juos negalejau... dabar siek tiek , kartais prie kavos :)

    ingutee

  10. 2

    megstu,bet kad nepirkti namuose kepu vyniotini pyraga ar seip ka sugalvoju kad ir vaikai pasidziaugtu,zinoma pirma pavalgo normalaus maisto o paskui leidziu ir pasmaliziaut valgo su saiku.

    daival