• 10ats.

    Mamos, kurios turite namie elektrini boileri ir kurios isleidziate daug karsto vandens, kiek y menesy mokate uz elektra?

    Mes nuomojames buta, kuriame yra boileris, taip yra kad uz elektra mums apskaiciuoja seimininkai, y menesy uz elektra sumokam 150lt, tipo boileris daug elektros ima, na ir karsta vandeni daznai naudojam.. bet cia kazkas neaisku, labai jau daug uz ta ''elektra'' priskaiciuoja man atrodo. Tai norejau paklausti kiek jus mokate uz elektra , jei namie yra elektrinis boileris?

    PingvinBuitinė technikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Apie 100 lt. Bet mes dar turim ir elektrinę viryklę

    Jorkaile

  2. 2

    Taigi ne vien boileris elektra ima,o saldituvas,mikrobange,virykle,jei elektrine,skalbenke,telikas,kompas,sviesa,taigi viskas tai elektra.Cia tai jus dar pigiai mokat,pas mus boileris,tai i menesi po 250 lt mokam.

    Anonimas

  3. 1

    mes turim, tai 100lt iseina, bet labai taupom vandeni, retai vonioje prausiames, vaika tik 1k per savaite maudom.

    vinipukas

  4. 1

    mes mokame apie 250lt nes ir boileris ir dar taip daug elektriniu prietaisu turime nemazai

    mamyciuke

  5. 1

    pas mane namie ir elektrinis boileris yra tai i men mokam nuo 150 iki 170 viena men net 216 ,aisku ne tik uz boileri ir saldytuvas ir skalbimo masina ir televizorius ,kompas dar daug ima hidroforas .taip kad tikrai tokia suma susidaro .dar labai daug elektros ima tie elektriniai virduliai .dar plius nuo skaitliuko priklauso ,pas mus buvo tie senoviski skaitliukai tai mokejom po 80 lt i men o kai pakeite skaitliukus naujus mokam po 150 lt ,nes tie nauji skaitliukai sake labai jautrus yra .

    lina38

  6. 1

    na turim boileri bet niekada neskaiciavom kiek jis ima ir kiek uz ji mokam, kadangi yra nemazai visokiu prietaisu tai ir mokam uz viska...net nezinau kiek butent uz boileri mokam

    Anonimas

  7. 1

    tai as puikiai suprantu kad ne vien boileris, bet mes kai gywenom be boilerio tai uz elektra mokedawom y men kazkur 30lt,o dabar kai mokam po 150lt tai skirtumas yra , todel labai daug atrodo..

    Pingvin

  8. 0

    Jei yra privatus namas, tai dažnai verta pasikeisti kombinuotą boilerį, kuris veikia ir nuo šildymo sistemos. Nes pavieniai <a href="http://www.van2o.lt/vandens-sildytuvai-boileriai.html">vandens šildytuvai</a> veikia tik nuo elektros. O dabar jos kaina tai ojojoi...

    Anonimas

  9. 0

    uz elektra mokam 120lt 130lt yra daugiau elektriniu prietaisu

    jovita24

  10. 0

    tai jeigu jus rasot daug vandens naudojat karsto,tai aisku,kad ir elektros daugiau iseis,yra gi ECO funkcija.

    Anonimas