• 7ats.

    Mano lelius, kai buna neramus, noriu pasiimti pas save i lova, bet jis pas mane lovoj nemiega, nakti lovytej, diena vezime. Kaip atpratinti nuo vezimo, nes tuoj bus mazas ir netilps, o kai guldau diena i lovyte, tai nemiega ir labai jau duodasi.

    saulllyttteMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    mano vaikas iki metu miegodavo vezime,o diena lovitej,po biski pobiski atpratinau ji nuo vezimo jau 5men be vezimo miega su mumis lovoj arba lovitej

    kazenka

  2. 3

    manojisu su mumis lovoj miega nezinau kaip reiks atpratint:(

    sandra

  3. 2

    dar musu mergina uzmiega kai jai nosyte glostau :), kai uz rankytes paiimu ir pasakas skaitau... kazkaip net nebandziau niekada musu lovoje migdyti...

    Ausrute

  4. 1

    mano maziukas nuo dvieju sav lovytej miega ir diena ir nakti.o vezime,tik kai i lauka einam.
    pripratinau ji prie lovytes gana lengvai:ant ranku uzmigdau ir is karto i lovyte guldziau.
    dar maniskiui labai patinka karusele virs lovytes.jis besiklausydamas muzikos ir beziuredamas i besisukancius zverelius,pats uzmiega:)

    rimrem

  5. 1

    mano ir maziukas tik vezime miega,patys kalti kad pripratinom bet kol nesupi tol neuzmiega tik rekia ir viskas,neisivaizduoju kaip reik pripratint i lovyte guldyti

    popkorne

  6. 1

    Musiskis irgi diena miegodavo vezime, bet as perkeliau i lovyte kol buvo mazesnis, tai net nesureagavo. Dabar jau senokai miega lovyteje, bet irgi buna duodasi joje, kol uzmiega. Bet cia gal del to, jog amzius toks ir veiklos jau daug atsiranda.
    Pabandyk, kai uzmiega vezymelyje, perkelti i lovyte. O gal jam vezymelyje patinka, nes mazai erdves, tai paguldziusi i lovyte pabandyk koki minksta zaisliuka ar kaldryte prie nosytes priglausti. Arba tiesiog tegu duodasi lovytejo, kol uzmigs.

    Ausra

  7. 1

    jei turit gimnastikos kamuoli, tai pabandykit migdyt ant jo supdamiesi... diena kartais taip uzmigdau, o tada jau i lovyte paguldau :)

    Ausrute