• 7ats.

    spintos apdaila...

    patarkite, turiu tokią problemėlę: kambarį perskyrėm su spinta, kad padalintume į atskiras erdves... bet spintos antra pusė - nugara - tai baisia negraži ... ten plokštė tokia gruoblėta... kuo patartumėte ją apklijuoti ar nudažyti ? mąsčiau apie fototapetą, bet jam reikia lygaus paviršiaus... o gal ir čia laikytųsi ir gerai atrodytų... p.s. čia atskirta dukros "poilsio zona" :)

    Ineta_Vaiko kambarysĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    ji nori, kad būtų fototapetas, jau ir vaizdelį nusižiūrėjo.. o klijuot kažkokias nuotraukas ar iškarpas tai netinka- atrodo netvarkingai, iškarto man ta mintis buvo, bet ji taip nenori... o gal kas bandėt fototapetą ant nelygaus paviršiaus klijuoti? gal neatrodytų blogai? nors šeip jau manau, kad teks plokštę užkalti lygią, kad prilipintume tą foto...

    Ineta_

  3. 1

    na galbut dukra turi kokiu noru pati?na tarkim padengus vienspalviu tapetu,paskui klijuoti savo piesinius,rastelius,iskarpas ir panasiai?

    sandritute

  4. 1

    o gal leisk dukrai paciai nuspresti kaip jai graziau butu... galima butu ka nors nupiesti, nuotraukomis apklijuoti...

    Ausrute

  5. 1

    siulyciau dazyti ta nugara ir paskui kazka piesti, gal net aplikacija panaudoti...mano viena drauge kai buvom paaugles tai savo kambario siena buvo issiklijavusi iskarpomis ivairiomis is zurnalu, laikrasciu (muzikos tema), tai atrode ispudingai, galit ir jus pabandyti-vienas pigiausiu variantu:)

    Lukniukas

  6. 1

    Jei turit laiko galit papaisyti trupuciuka. Sviesiom spalvom. Pvz nupiesti langa per vidury tos nugareles, o langa ireminkite piestomis spalvotomis plytomis. Arba spalvoto popieriaus plytom. galit nupirkti kur buna tapetai brokuoti po kelis litus, tik sviesenius rinkites keliu spalvu ir is ju iskarpe tokias plyteliu dydzio lapelius ir plytuokit. tapetai laisvai prisiklijuos su tapetu klijais ar net lipalu.

    Anonimas

  7. 1

    o gal tau pabandyti susukti graziai laikrasti ir pinti ant spintos, o po to nulakuoti ? manau visai graziai atrodytu?

    rubi2ir