• 8ats.

    Ka manote apie 15 m. nescia mergina?

    Suzinojom, kad drauges sesuo nescia, ji nezino ka pasakyti, ka jus patartumet mano draugei daryti? Aciu uz atsakymus.

    DukryteNėštumasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Svarbiausia nesugalvotų darytis išvalymo. O leliuką tikrai užsiaugins. Aišku per anksti, bet jau šaukštai po pietų. Žinoma, kad nesmerkiu tokių panelių, tik truputį gaila, kad taip anksti su nerūpestingu gyvenimu teks atsisveikint. Manau, kad reikia tėvam pasakyt kuo greičiau. Suprantu, kad sunku, bet yra kaip yra.

    trejetukas

  2. 2

    As tokiu merginu nesmerkiu.. :) Seis laikais ne viena 15-iolikos metu mergina pagimdo ir uzaugina vaikiuka :) Svarbu augina ir rupinasi :)

    Andze

  3. 1

    manau, kad jau jei pastojo, reikia ir išnešiot ir augoint.. Tėvams tik baisu sakyt

    Jorkaile

  4. 1

    Nieko baisaus, ne gyvenimo pabaiga. Reikejo anksciau galvoti apie busimas pasekmes, o dabar teks gimdyti...

    ErikaP

  5. 1
  6. 1

    Mano kaimyne irgi buvo nescia 15 metu, pagimde sveika vaika, mergyte, dabar jai kokie 3 metukai . Manau, kad per anksti aisku, bet jeigu darytu valyma arba aborta ar galetu tada isvis kada nors tureti vaiku. Manau reikia labai gerai pagalvoti, ir labai reikia palaikymo jai, nes ji dar pati vaikas.

    Rusalocka

  7. 0

    O as manau, kaip sesuo, tai turi butinai palaikyti, kad gimdytu. Ir visom kitom draugem, patarciau ja palaikyti. Jokiu budu nesiulyciau aborto, ir jeigu pati apie toki dalyka galvotu, kaip artimas zmogus, bandyciau atkalbeti, siulyti pagalba ir pan. Kiek teko girdeti, kurios svarste apie aborta ir buvo perkalbetos, labai tuo veliau dziaugesi. Abortas tik zaloja moteri. Kartais vienam, ypac jaunam zmogui sunku apsispresti, todel artimuju palaikymas, kad viskas bus gerai, mes padesim, kiek galesim, butinas.

    Barboryte

  8. 0

    Nėščia draugės sesuo, o ne draugė... Ne jai reikia kažką daryti... Jau vien savo apkalbom skatina merginą abejoti ar verta gimdyti... Juk spaudimo dabar mažiausiai reikia! Tai jos vaikelis, ji ir nuspręs... Jei jūs įtakosit jos veiksmus, galit ir visai sugriauti gyvenimą... Ramybė ir palaikymas ją nukreips tinkama linkme, o ne visokie savų tiesų įrodinėjimai... Gal jai ir ne 30m., bet širdį ir jausmus irgi turi.

    Anonimas