• 14ats.

    Vaiku globos namai.

    Gal yra mamyciu ejusiu aplankyti vaikucius i globos namus. Noriu nunesti jiems drabuzeliu. Pasidalinkit info kur ejote,kaip ten viskas vyksta priemimas ir pan

    agnyteKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 8

    Agnyte, atsakymas tau. Vaiku namai drabuzeliu nelabai nori priimti is paprastu zmoniu, nes jie gauna labdaras konteineriais, ir vaikai nesioja (atsirenka) kur drabuziai nauji ar net firminiai. O kitus tiesiog meta lauk. Geriau jau drabuzelius atiduok i soc rupybos centrus, ten bent mamytes paims ir bus dekingos. Kas neesat susidure su tai s vaikais is vaiku namu visi masto, vai kokie jie vargsiukai ir t.t o is tikruju jie dabar jau tokie islepe tokie arogantiski, kad man net zodziu truksta.

    Anonimas

  2. 6

    As noriu tai padaryti kartu.Nes viena mama buvo paskelbusi,kad nori padeti vaiku namams ir surinkti drabuzeliu ir visa kita ir nuvezti juos i Vaiku namucius,bet pasirodo ta Sukciuke visus daiktus rinkosi sau ir pardavimui ir i jokius vaiku namus ji net nenese ir nesvajojo nesti,tik galvojo zmonems per sirdi vaiku namai pereis,ir pasirodo buvo daug patikliu kurios dave jai rubelius,kad ji nuveztu nes tos mamytes buvo dirbancios ar uzsiemusios ir pacios negalejo,o su ja kurios norejo eiti visada atidedavo laika dienas ir visa kita.Paskui viskas issaiskejo.Seip galiu pasakyti is savo patierties,kad vaiku namuciams nereikia rubeliu nei zaislu.Jie viska turi,ir netgi nepriema,yra pas mus ir taip daug sunkiai GYVENANCU SEIMU.Va mes irgi bandome ant koju atsistoti,man niekada nieko negaila,ir jeigu atrasi Vaiku globos namucius kur priims daiktelius,mielai vaziuosiu ir padesiu.Seip ten Vaikuciams truksta zmoniu,silumos.meiles,kalbejimosi,bendravimo! Ju rubeliais ir zaislais nepapirksi.O vaiku globos namuose,kaip nuvezeme mes su vyro seserimi jos drabuzius merginoms nuo 14 metu,tai jos nieko nemate ar galite isivaizduoti?Reikia nesti vedejoms tuos daiktus pirma,o paskui jau kabutese patenka vaikams,o istikro nepatenka! Ir zinote is kur zinau,o todel,kad ten gyvena daug sauniu paaugliu kurie netyli,o pasipasakoja.

    Anonimas

  3. 4

    Sveika, na nezinau kaip cia kaune viskas vyksta, bet pvz kur mano mama gyvena (nedideliam miestely salia vilniaus), tai yra tokia kaimyne kuri visokius daiktus nesa y vaiku globos namus, tai kazkada pasakojo, kad tiesiog ji eina tiesiai pas direktoriu ir jam visus tuos drabuzelius palieka, o tas direktorius tada isdalina vaikams. Taip kad tokio kaip ir tiesioginio kontakto su tais vaikais nera, kai nunesi drabuzelius. Ten zinok tikrai taip nebus, kad vaikai pribegs , o tu jiems drabuzelius dalinsi :)

    Pingvin

  4. 4

    kiek zinau ne visi vaiku namai priima rubelius. Kaskada mamos nese i Ukmerges vaiku namus tai sake jiems nereikia ir nepriime. Bet cia seniau buvo, gal dabar ir priima. Geriau pasiskambinti ir pasiklausti, kad nebutu veltui jusu kelione.

    Erika

  5. 4

    Tai butu Kaune kurie nors namai. Be to gal yra norinciu tai padaryti kartu

    agnyte

  6. 3

    as vaiku namuose uzaugusi,man dabar 19 metu esu nusivylusi nes mano broliai ir seserys auga,bet nieko nemato ten gero,apie drabuziu atidavimus galima nekalbeti,jai galeciau zurnalistus iskvieciau ir visiems parodytume kokios bjaurios ten aukletojos,kaip viskas vyksta istiesu,dabar neuzsidirbineciau savo jai butu buve ten kitaip

    Anonimas

  7. 3

    Pas mane mieste nera vaiku namu,bet turim Caritas socialiu seimu vaikai ten eina pavalgyti ten taip pat gauna visokias paramas,bet dirbancios moterys labai dziaugiasi,kad kas atnesa rubeliu,maisto ir niekad neatsisako ju paimti,nes rupinasi kad kiek vaikams butu dziaugsmo,nors tie vaikuciai kiti ir islepinti bet malonu kad jie paiima koki tavo vaiku rubeli....ar zaisla,cia ne tas pats kaip vaiku namai,bet vistiek vargingu seimu vaikai renkasi.Gal ne i tema mano 5 metu berniukas zaide lauke ilgai negryzo namo sakau pavalgyt reikia kur buvai kai vakare gryzo o jis sako buvau Carite ir dave ten valgyt,sakau o taves neisvare,tikrai ne sake tetos kai mama dirbs butinai uzbek pavalgyti APSIVERKIAU tikraja zodzio prasme,kad ir mano vaiku kazkas pasirupino...

    NORFA

  8. 3

    kauniete,sutinku su tavim,as irgi turiu nebenaudojamu vaiko rubu,keleta zaislu,dar laikau,bet manau dauguma padovanoti sugalvosiu,buvo ir man tokia mintis apie vaikuciu globos namus,pas mus darzelio grupej mano mazius eina 3 vaikuciai is globos namu,maniau paklausiu gal ko reikia,ir jiems atiduosim.pries Kaledu svente darzely kalbejom su aukletoja grupes,sakau o kaip buna su dovanelem tiems vaikuciams per svente darzely,juk iprastai tevai nuperka,atnesa,paskui Kaledu senelis isdalina,sakau gal reiketu susideti kazka jiems nupirkti,kad nebutu nelygybes..tai aukletoja mane atvesino,kad tiek jie gauna dovanu per sventes is remeju,is visur,kiek dar mes patys nenuperkam..apie ta dalyka,kad kai kurie daiktai vaikuciu isvis nepasiekia irgi esu girdejusi.siaip ideja sauni,as deja ne is Kauno,irgi prisideciau,jei kas iseitu..

    sandritute

  9. 3

    as pries kikius 5metus veziau zaislus ir rubus i vaiku namus.Kadangi vezem sekmadieni tai duris atidare valgyklos vyreja-pazystama pasirode,jai ir atidavem,nezinau ,kas atiteko vaikuciams,bet labai nustebau kai buvo i rajonini laikrasti ideti aukletiniai tai pamaciau dukters megztuka ant mergaites(ranku darbo),man buvo smagu,nors tiek atiteko

    Aureluze

  10. 3

    kazkada seniai esu buvusi globos namuose , [ bet daugiau nenoreciau nes labai gaila pasidaro tu vaikuciu ir pati apsipili asarom ,ir net gaila palikt tu vaikuciu buna ,atrodo visus su savim pasiimsi ] dar senais laikais tai jiems reikejo visko ,o dar mergaites klase vis vazineja pries velykas tai sake kad tikrai rubeliu pilna turi ,vaikuciai labai graziai aprenkti ,zaislu turi tokiu kur musu vaikai tik pasvajot gali ,o jie kaip vaziuoja tai aukletoja skambinasi ir klausia ko reikia tai prase pinigais geriau duot ir jie ko reiktu nupirktu tai taip ir daro kasmet renka pinigus ir veza,o geriausia dovana tiems vaikuciams yra tas kad juos aplanko ,kad su jais pazaidzia .ai tiesa dar su pinigais veza kokiu skanestu ,vaisiu.manyciau tikrai jei turit koki tiksla kad aplankyt tuos vaikucius tai geriau pasiskambint gal yra ir sunkiau besivercianciu tu globos namu .as pati drabuzelius geriau atiduodu kokiai sunkiai gyvenanciai mamytei tai bent jau padekoja ir gero padarau tam vaikuciui , o tikrai butu smagu kad kiekvienam mieste mamytes suorganizuotu tokias keliones su lauktuvemis ir su gera nuotaika ,su tikslu su tais vaikuciais pabut ,pabendraut .

    lina38