• 16ats.

    Kodėl tėvų lovoje vaikas ramiau miega, net jei tėvų šalia nėra?

    Nuo gimimo migdėme tik vaiko lovytėje. Pastaruoju metu kartais tenka palinkti "didžiojoje" lovoje. Pvz., miega pietų miegelio. Po kokios valandos prabunda verkdamas. Iškeliu, paguldau savo lovoje, jis tik aprimsta ir užmiega. Ir naktį kartais taip būna. Įsiverkia, niekaip apraminti negaliu, tik paguldau savo lovoje - iškart užmiega. Tada vėl įkeliu į lovytę. Ar jam erdvės reikia? Ar mamos kvapą jaučia ir jam ramiau? Betgi prie krūtinės priglaudus to kvapo žymiai daugiau :) Jei būčiau pratinus prie savęs miegoti, tai suprasčiau, kad jam lovytėje negerai, o dabar kažkaip keista.

    bum1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as ir kai buvau mazyte miegodavau pogulio tevu lovoje, uoj kaip gerai ismiegodavau. matyt vaikuciai jaucia kurioj lovytej pradeti.smile.

    dainora

  2. 2

    maniske nuo gimimo miegodavo savo lovytej.dabar uzmiega tik musu lovoj,tv ziuredama:)tada perkeliu y jos lovyte.pietu miegelio tai savo lovytej miega,bet reikia pasupuot.

    rencyte

  3. 2

    turbut vistiek jaucia tevu kvapa lovoje,net jei ir nera tevu salia.Maniske nakti atsibudusi is karto atslenka pas mus i lova,ir geriau joje uzmiega nei savo lovyteje,saugumo jausmas yra didesnis salia tevu:)

    vitalijus

  4. 2

    kudikis jaucia tevu kvapa ir miega geriau, kiti net spec ideda koki mamos drabuzeli salia vaiko i lovyte, na o didesnis tai gal is ipratimo, nes musu vaikas irgi vienas uz miega tevu lovoje, o gal ten jam patogesnis ciuzinys, bet niekas neatstos tevu artumos

    vinipukas

  5. 2

    dauguma vaikiuku miega su teveleis

    gabytux

  6. 2

    manasis ir neisimtis.vienas pats pamiega pusvalandi,o jei salia priguli ir dar didelej lovoj,tai ir po dvi valandas ismiega

    ruta26

  7. 2

    Maniske irgi taip pat,miega musu lovoj ir pietu miego ir nakti.

    Anonimas

  8. 2

    Dauguma vaiku megsta gulineti tevu lovoje. Maniske visada uzmiega pas mus lovoje, o savaitgaliais ryte voliojasi kartu su mumis :)

    Erika

  9. 1

    kaip bebutu, bet visgi yra toks traukos desnis, rysys tarp mamos ir vaiko, kai vaikuciams norisi prisiglaudimo, artumo, silumos, saugumo, norisi girdeti mamos sirdies plakima, kvepavima... be to, jug ir suauge zmones naktimis labiau norisi kazko salia, tai ka bekalbeti apie vaikus :) net jei ir tevu nera salia, kai miega teveliu lovoje, bet visgi pabunama salia vaiko kol uzmiega, tai ir tiek mazyli tenkina....

    romantike

  10. 1

    Mano suneliui 2.8m tai diena kai eina miegoti pietu miego tai miega tik musu lovoje, ne uz ka nenori miegoti savo lovoje, o vakare be jokiu problemu uzmiega savo lovoje.

    ZivileN