• 21ats.

    pasimatavau temperatura makstyje 37.2 ka tai reiskia

    sveikutes, pasimatavau temperaura makstyje, ir ji 37.2 pirma karta tai dariau ir ne ryte o dabar vakare, po ilgo gulinejimo lovoje, o siaip temperatura pasimatavu 36,3 pazastyje, planuojam leliuka?tai ka reiskia ta ta 37.2 temperatura, prasau lb atrasykit, kas gaudosi siuose reikaluose, galiu lauktis?

    cailaNėštumo planavimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Jei jau testa dareisi laiku ir jis neigiamas,tai kaisiodama termometra nepastosi tikrai ne ta daikta kisat:D

    Bosiene

  2. 5

    Nu kas cia darosi kas antras klausimas apie BT. BT MATUOJAMA TIK RYTE!!!!!! Ir baik kaisaliotis ta termometra... Nuo to greiciau nepastosi tikrai. Nu sorry kad as taip piktai bet jau nezinau kur ritasi pasaulis....

    Anonimas

  3. 4

    aš tai nesimatuodavau temperatūros,nemačiau tikslo.ir nesuprantu kam kaišioti į makštį termometrą,ar nebėra pirkti neštumo testų?

    emiliukas

  4. 3

    Siap tai reikia matuot TIK prabudus ir dar neislipus is lovos o ne vakare mieloji . Ir reikia pastoviai matuot ir sekti skaiciukus o ne kada sugalvoji tada matuot.

    Mazute

  5. 2

    manau tai papraščiausia normali temperatūra įkišus termometra i makštį,bet šeis laikais ten jo niekas nekiša

    xxxxx

  6. 2

    pagal naturalu seimos planavima, tai pagal taip matuojama temperatura gali nuspresti kuriom dienom gali pastoti, taciau to reikia ismokti, internete pasiskaitineti neuztenka. o dabar tai manau tikrai nesi pastojusi. tad sekmes planuojant leliuka :)

    Adri

  7. 2

    as nesuprantu,kam is vis ta temperatura matuot,ka jinai duoda,jei norit leliuko ir galvojat,kad jau yra,nueikit i vaistine,nupirkit nestumo testa ir zinosit,nescia ar ne.

    Anonimas

  8. 2

    gi testai tam skirti pasidaryk ir bus aisku

    bebena

  9. 1

    O kam ten ta termometra kaisioti? Temperaturai pamatuoti termometra reikia "kisti" i pazasti! :))

    Yuki

  10. 1

    reikia matuoti RYTE NEISLIPUS IS LOVOS.Ir ne viena diena matuot.

    Jolka123